Κιβωτός του Κόσμου: «Θα σε σκοτώσω...» - Απειλές για την ζωή του δέχεται ο 19χρονος που κατήγγειλε τον ρασοφόρο Αντώνιο - «Όλα είναι ψέματα...», απαντά ο ιερέας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κιβωτός του Κόσμου: «Θα σε σκοτώσω...» - Απειλές για την ζωή του δέχεται ο 19χρονος που κατήγγειλε τον ρασοφόρο Αντώνιο - «Όλα είναι ψέματα...», απαντά ο ιερέας

Απειλές για τη ζωή του φέρεται να δέχεται ο 19χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», που κατήγγειλε τον ρασοφόρο και υπεύθυνο της ΜΚΟ, Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση...

Σύμφωνα με την «Realnews» που κυκλοφόρησε την Κυριακή (27-11-2022) ο 19χρονος δέχτηκε ένα μήνυμα, με το οποίο άγνωστος τον απειλεί, λέγοντας του «πως αν δεν πάρει πίσω τα όσα ισχυρίστηκε για τον πατέρα Αντώνιο, θα βάλει άτομα να σου κάνουν κακό. Θα σε σκοτώσω».

Αναλυτικά το μήνυμα που έλαβε:

«Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις Ολαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω Πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το που μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μα@@@@ που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω».

Ο 19χρονος φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τον π. Αντώνιο, κάτι που επιβεβαίωσε και άλλο άτομο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι είχε δει υψηλόβαθμο στέλεχος να «βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του».

«Ήξερε ή δεν ήξερε η παπαδιά;»

«Ο γιος μου θα δικαιωθεί κι εγώ μαζί του γι αυτά που περάσαμε. Με λόγια δεν λέγεται αυτό που πέρασε το παιδί...», αναφέρει η μητέρα του 19χρονου που έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση από τον π. Αντώνιο και επισημαίνει: «Αυτοί έμεναν στο οροφοδιαμέρισμα, με τη γυναίκα του και είχε και ένα δωμάτιο ησυχαστήριο ο πάτερ. Τι δουλειά είχε το παιδί μου, επτά η ώρα το ξυπνάγανε για να του πηγαίνει πρωινό. Και αυτή να χτυπάει την πόρτα για να ανοίγει όταν ήταν μέσα ο γιός μου. Πες μου ήξερε ή δεν ήξερε; Τι ζητάω; Δικαιοσύνη, δικαίωση στο γιο μου, αυτό ζητάω...»

π. Αντώνιος: «Ολα είναι ψέμματα»

Εν τω μεταξύ, ο π. Αντώνιος προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, επανέλαβε για άλλη μία φορά πως όσα καταγγέλλουν εις βάρος του, είναι αναληθή, ενώ προαναγγέλει μέσω του περιβάλλοντός του πως «θα έρθουν εκπλήξεις για τις καταγγελίες που προσπαθούν να κάνουν 'το άσπρο, μαύρο και τη μέρα, νύχτα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA