«Κολυμπούσαν» στο χρήμα: 350.000 ευρώ μετρητά βρέθηκαν στο σπίτι της παπαδιάς - 15 εκ. ευρώ έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμούς εως τώρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Κολυμπούσαν» στο χρήμα: 350.000 ευρώ μετρητά βρέθηκαν στο σπίτι της παπαδιάς - 15 εκ. ευρώ έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμούς εως τώρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες συνεχίζονται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», η αλλιώς «Κιβωτός του ...Νωε» με τόσα πολλά χρήματα και τις «αγιογραφίες» που είχαν φτιάξει ο παπάς Αντώνιος που την είχε δει Νώε και η παπαδιά του, Σταματία Γεωργαντή με την ανοχή της εκκλησίας και της «δικαιοσύνης», οι οποίοι, μας λένε, ότι τόσα χρόνια δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα, ενώ υπήρχαν καταγγελίες...

Μετά την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας σε σπίτια τόσο της «Κιβωτού», όσο και του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, τα ευρήματα των χρημάτων προκαλούν σοκ.

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη (29-11-2022) το MEGA και η εκπομπή «LIVE NEWS», από τον οικονομικό έλεγχο, μέχρι στιγμής έχουν προκύψει καταθέσεις ύψους 15.000.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Οργάνωσης.

Μέσα σε αυτούς, είναι και μια κατάθεση – μυστήριο που έγινε από την Σταματία Γεωργαντή την Πέμπτη (24-11-2022).

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ίδια κατέθεσε ποσό 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της «Κιβωτού».

Χιλιάδες ευρώ στο σπίτι της

Ο οικονομικός έλεγχος αποκάλυψε επίσης χιλιάδες ευρώ κρυμμένα στο σπίτι όπου έμενε η πρεσβυτέρα στον Κολωνό.

Όπως έχει προκύψει, η παπαδιά Σταματία Γεωργαντή είχε στο σπίτι της 350.000 μετρητά, χρήματα τα οποία αναμένεται να ελεγχθεί η προέλευσή τους.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA