Κωνσταντινούπολη: Προεκλογική φιέστα Ερντογάν σε γήπεδο με αποθέωση και νέα επίθεση κατά της Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κωνσταντινούπολη: Προεκλογική φιέστα Ερντογάν σε γήπεδο με αποθέωση και νέα επίθεση κατά της Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του στην Κωνσταντινούπολη με συγκέντρωση σε γήπεδο της πόλης, όπου οι Τούρκοι. εκτός από το ερωτικό τραγούδι που του αφιέρωσαν, «σήκωσαν» και μια τεράστια φωτογραφία του...

Ο κόσμος τον αποθέωσε, ενώ δεν έλειψε ακόμα μία επίθεση κατά της Ελλάδας.

«Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πίστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα...»,έλεγε μεταξύ άλλων το τραγούδι που του αφιέρωσαν οι Τούρκοι.

«Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις...» είπε ο Τούρκος Πρόεδρος και συνέχισε:

«Τώρα, εσείς το καταλάβατε καλά, ότι δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική. Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις… αυτό είναι ξεχωριστό θέμα. Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA