Ολόκληρη η δημοσκόπηση του OPEN: 6,1 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα στοιχεία της έρευνας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολόκληρη η δημοσκόπηση του OPEN: 6,1 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα στοιχεία της έρευνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική μείωση της διαφοράς ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρίας MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN την Πέμπτη (3/11) και Παρασκευή (4/11/2022)...

Συγκεκριμένα η ΝΔ διατηρεί την πρωτιά βλέποντας, όμως τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ να μειώνεται στο 6,1% από το 6,8% που ήταν στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας.

Ποσοστά στην πρόθεση ψήφου:

ΝΔ 29,1%
ΣΥΡΙΖΑ 23%
ΠΑΣΟΚ 11,5%
ΚΚΕ 5%
Ελληνικη Λύση 4,5 %
Μέρα25 3%
Ποσοστά με αναγωγή
ΝΔ 30,4 %
ΣΥΡΙΖΑ 24,1%
ΠΑΣΟΚ 12%
ΚΚΕ 5,2%
Ελληνικη Λύση 4,7 %

Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες σε ποσοστό 51,9%, σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσκόπηση της MRB που ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Μαύρος.
 
Με 11% ακολουθεί το σκάνδαλο Πάτση, ενώ έπονται ανεργία, ελληνοτουρκικά και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το 61,1% των ερωτηθέντων εμφανίζεται απαισιόδοξο για τη συμβολή που θα έχει το καλάθι του νοικοκυριού στην αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Η ακρίβεια είναι το βασικότερο θέμα που απασχολεί τους πολίτες, ενώ με η πλειοψηφία θεωρεί ότι το μέτρο του "καλαθιού του νοικοκυριού" δεν θα βοηθήσει αισθητά στην αντιμετώπιση της αύξησης των τιμών.

Ολόκληρη η δημοσκόπηση του OPEN με όλα τα στοιχεία της έρευνας στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA