Σκάνδαλο Υποκλοπών - Δημοσιεύματα «φωτιά»: Το Μαξίμου παρακολουθούσε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκάνδαλο Υποκλοπών - Δημοσιεύματα «φωτιά»: Το Μαξίμου παρακολουθούσε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Ο επιχειρηματίας και Πρόεδρος του ΑΡΗ, Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να είναι ο άνθρωπος που μπήκε στο στόχαστρο του Μαξίμου ως... «σκαλοπάτι» για να παρακολουθείται ο εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του MEGA και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης...

Όπως αναφέρουν το «Documento» και η εφημερίδα «Mακελειό», το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Θόδωρο Καρυπίδη και το σύστημα με το λογισμικό «Predator» κατέγραψε συνομιλίες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρεται στα εν λόγω δημοσιεύματα, ο Καρυπίδης ήταν μόνο ένα «σκαλοπάτι» για να παρακολουθείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν και ο πραγματικός στόχος.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται άλλωστε σε συνεχή επαφή και έχουν στενή σχέση, ενώ η ίδια διαδικασία έγινε και στον Γιάννη Κουρτάκη.

Ο Καρυπίδης όπως και ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, ήταν σε συνεχή επαφή και σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, το λογισμικό αποφάσισαν να φυτευτεί στον Καρυπίδη και, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον Γιάννη Κουρτάκη προκειμένου να καταγράφονται οι κινήσεις και οι συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα όπως τονίζεται, ο ίδιος ο Καρυπίδης επιβεβαιώνει όσα έγιναν, αφού στο κινητό του υπήρχε το link που παρέπεμπε στο «edolio5», ενώ αναμένονται άμεσα νέες αποκαλύψεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA