Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Επεισοδιακό φινάλε με πέναλτι υπέρ των «πρασίνων» στο 96΄ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Επεισοδιακό φινάλε με πέναλτι υπέρ των «πρασίνων» στο 96΄ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο (1-1) έληξε το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (06-11-2022) για την 11η αγωνιστική της Super League...

Το πέναλτι του Άντραζ Σπόραρ στο 96΄, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, χάρισε στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον βαθμό στο ντέρμπι «αιωνίων».

Οι ανώτεροι, στο δεύτερο ημίχρονο, «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί στο 84′ με γκολ του Πεπ Μπιέλ και κρατούσαν τη νίκη, όμως, μία αχρείαστη προέκταση του χεριού του Γκονσάλο Άβιλα πάνω στον Ιωαννίδη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, άλλαξε τη μοίρα του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League, καθώς καταλογίστηκε πέναλτι μέσω του VAR το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σπόραρ.

Μόλις καταλογίστηκε πέναλτι επικράτησε πανικός και ένταση στο γήπεδο με έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων στον διαιτητή που συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πέναλτι εκτελέστηκε μετά από 12 λεπτά.

Σημειώνεται ότι ακυρώθηκαν και 2 γκολ του Παναθηναϊκού ως οφσάιντ.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός διατήρησε την διαφορά 10 βαθμών από τον Ολυμπιακό, 6 από την ΑΕΚ, η οποία ήρθε ισόπαλη (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης και 12 από τον ΠΑΟΚ που κέρδισε τα Γιάννενα με 2-0.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA