Βιασμοί παιδιών με έντονη συγκάλυψη και στα Πετράλωνα: Από το 2017 είχε γίνει η καταγγελία στην Εισαγγελία η οποία δεν έκανε απολύτως τίποτα - 5 χρόνια στο «συρτάρι» η καταγγελία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμοί παιδιών με έντονη συγκάλυψη και στα Πετράλωνα: Από το 2017 είχε γίνει η καταγγελία στην Εισαγγελία η οποία δεν έκανε απολύτως τίποτα - 5 χρόνια στο «συρτάρι» η καταγγελία

Έντονα στοιχεία συγκάλυψης και στην υπόθεση φρίκης στα Πετράλωνα...

Πρόκειται για τα 2 παιδιά από τα Πετράλωνα ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι 22 ετών, τα οποία από το 2017 είχαν καταγγείλει τους γονείς τους στην Εισαγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Λες και ο χρόνος να έχει «παγώσει». Λες και δεν συνέβη το παραμικρό. Σαν να μην έγινε ποτέ αυτή η φρικτή καταγγελία, ότι πατέρας βίαζε τον 7χρονο γιο και την 10χρονη κόρη του.

Μόνος του, αλλά και μαζί με συγγενείς και φίλους. Κάπως έτσι φαντάζουν τα πράγματα στα μάτια των παιδιών αυτών, αφού από το 2017, όπου η μητέρα τους απευθύνθηκε για πρώτη φορά στις αρχές έως και σήμερα, ο πατέρας τους όχι μόνο δεν έχει δικαστεί αλλά δεν έχει καν ακόμη αποφασιστεί εάν θα παραπεμφθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ή όχι.

Τα γεγονότα είναι αυτά που αποδεικνύουν ότι όλα κυλούν βασανιστικά αργά. Η καταγγελία έγινε το 2017.

Το 2018 ήταν η πρώτη φορά το ανήλικο αγόρι κλήθηκε να καταθέσει στις Αρχές. Είχε προηγηθεί η εξέτασή του από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν μπόρεσε με βεβαιότητα να συμπεράνει τον βιασμό, καθώς είχαν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που το αγόρι είπε ότι έζησε τον εφιάλτη.

Εφιάλτης δίχως τέλος

Από το 2018 ως το 2020 τα παιδιά εξετάστηκαν από συνολικά τέσσερις παιδοψυχολόγους. Οι τρεις συμπέραναν ότι η κακοποίηση στη ψυχή και το σώμα των παιδιών αυτών ήταν προφανής. Ένας όμως, δεν μπόρεσε να βεβαιώσει κάτι τέτοιο.

Έχουμε φτάσει στο 2020. Ο Εισαγγελέας, έχοντας στα χέρια του τα στοιχεία από την έρευνα που είχε τρία χρόνια πριν διατάξει, παίρνει την απόφαση και εξετάζει κατ’ αντιπαράσταση γιο και πατέρα. Το παιδί είναι πλέον 15 ετών. Βιαζόταν από τα 7 του χρόνια. Ένα μαρτύριο που δείχνει να μην έχει τελειωμό.

Από το 2020 μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη. Το δικαστικό συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει με αποτέλεσμα βούλευμα για το εάν παραπέμπεται ή όχι σε δίκη ο πατέρας δεν έχει εκδοθεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα δυο παιδιά τώρα μηνύουν και τη μητέρα τους ήξερε αλλά δεν έκανε τίποτα τότε για να τα γλιτώσει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA