Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο «δράκος του Πειραιά» επιτίθεται στην 20χρονη για να την βιάσει | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο «δράκος του Πειραιά» επιτίθεται στην 20χρονη για να την βιάσει

Βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR και μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (07-11-2022) δείχνει καρέ - καρέ την αγωνιώδη προσπάθεια της κοπέλας να ξεφύγει από τα χέρια του «δράκου του Πειραιά»...

Συνελήφθη o 28χρονος, «δράκος του Πειραιά», για απόπειρα βιασμού 20χρονης στη Νίκαια, όπου το νεαρό κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Σοκάρουν οι περιγραφές του θύματος της επίθεσης που μιλά αποκλειστικά στο STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα.

Η κοπέλα, όπως καταγράφεται στο βίντεο, είναι τρομοκρατημένη, χτυπά τις πόρτες των σπιτιών και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Τα τραύματα στο πρόσωπο της 20χρονης μαρτυρούν τη μάχη που έδωσε απέναντι στον επίδοξο βιαστή. Όταν όμως οι δυνάμεις της την εγκατέλειπαν, τότε άρχισε να φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε για βοήθεια.

Ο άνδρας χτυπώντας τη βάναυσα με γροθιές στο πρόσωπο επιχείρησε να τη βιάσει.

Η αγωνιώδης προσπάθεια της 20χρονης να γλιτώσει...

«Το μάτι μου έχει κλείσει, έχω 8 ράμματα, το μάτι μου και το φρύδι έχουν αλλάξει θέση και το αυτί μου έχουν φουσκώσει πάρα πολύ, ευτυχώς τα δόντια μου δεν έπαθαν κάτι», λέει η κοπέλα που νόμιζε ότι έχασε την όραση της και πίστεψε ότι δεν θα ζήσει στα χέρια του δράστη. Η αποκλειστική της μαρτυρία αποτυπώνει ξεκάθαρα την αγριότητα του επίδοξου βιαστή.

Το κορίτσι σώθηκε επειδή οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της κι ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

«Γέμισε η μπλούζα μου με αίματα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή πάρα τα απανωτά χτυπήματα που είχε δεχθεί, τον κυνήγησε. Γείτονας βλέποντας την εικόνα, αμέσως έτρεξε στον δρόμο και περιέθαλψε το κορίτσι.

«Είδαμε την κοπέλα να κατεβαίνει, φώναζε με σκοτώνει, με σκοτώνει, βγήκε ο μπαμπάς μου να τη μαζέψει, την έφερε μέσα, είδα ότι είναι χτυπημένη, αιμόφυρτη καθώς τη μετέφερα προς τα μέσα, γέμισε η μπλούζα μου με αίματα.», λέει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Είχε προφυλακιστεί ξανά...

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προφυλακιστεί ξανά στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα, αλλά είχε πάρει το αποφυλακιστήριο από τα Γρεβενα πριν 7 μήνες όπου ήταν κρατούμενος των φυλακών από το 2018 για απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA