Υπόθεση Κολωνού: Σε ποιον πρώην βουλευτή ανήκει το ξενοδοχείο που βίαζαν εκεί την 12χρονη; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση Κολωνού: Σε ποιον πρώην βουλευτή ανήκει το ξενοδοχείο που βίαζαν εκεί την 12χρονη;

Σε πρώην βουλευτή, σύζυγο αρχηγού πολιτικού κόμματος που δεν υπάρχει πια, φέρεται να ανήκει το ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος έκλεινε κάποια από τα ραντεβού βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό...

Την πληροφορία μετέδωσε η εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα». Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ, οι τρεις από τους δέκα συλληφθέντες, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, αλλά και τις αποκαλύψεις που είχε κάνει προ ημερών το STAR για τις κρατήσεις.

Εν τω μεταξύ, στον ALPHA μίλησε ο πατέρας του 39χρονου σεκιουριτά (ο οποίος συναντήθηκε με τη 12χρονη και σύμφωνα με την αστυνομία την κακοποίησε μία φορά) για τον γιο του, λέγοντας πως είναι αθώος και πως κάλεσε στο τμήμα ανηλίκων τον Ιούλιο και μίλησε μαζί τους για 9 λεπτά, ενώ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου αποκάλυψε ότι στο τμήμα ανηλίκων δεν υπάρχει επώνυμη καταγγελία για την υπόθεση της 12χρονης.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε στο σημείο που συναντήθηκε για πρώτη φορά ο σεκιουριτάς με τη 12χρονη. Το ερώτημα είναι, αν οι κάμερες κατέγραψαν την συνάντηση.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA