Εξαφάνιση Άρτεμις Βασίλη από Κορωπί: Ιντερπόλ και η Σουηδική Αστυνομία ανέλαβαν αποκλειστικά τις έρευνες - «Έφυγε» η υπόθεση από τις Ελληνικές Αρχές που έκαναν έρευνες της πλάκας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξαφάνιση Άρτεμις Βασίλη από Κορωπί: Ιντερπόλ και η Σουηδική Αστυνομία ανέλαβαν αποκλειστικά τις έρευνες - «Έφυγε» η υπόθεση από τις Ελληνικές Αρχές που έκαναν έρευνες της πλάκας (ΦΩΤΟ)

Ιντερπόλ και η Σουηδική αστυνομία έχουν αναλάβει αποκλειστικά τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης της αγνοούμενης Αρτέμιδος, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στο Κορωπί, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News»...

Μια νέα μαρτυρία από το μακρινό Γκέτεμποργκ πλημμύρισε με ελπίδες την οικογένειά της, που κάνει λόγο για ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα. Χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, και ο αδελφός της Αρης ταξίδεψαν στη Σουηδία για να συναντήσουν τη μάρτυρα και να ζητήσουν τη βοήθεια των αστυνομικών και προξενικών Αρχών.

«Η μάρτυρας δηλώνει βέβαιη πως είναι η Αρτεμις. Αμεσα, καταθέσαμε τη μαρτυρία στο ελληνικό προξενείο και ζητήσαμε να ανοίξει ο φάκελος όχι μόνο για την Ιντερπόλ, αλλά και για το αστυνομικό τμήμα του Γκέτεμποργκ, ώστε να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες. Με το άνοιγμα του φακέλου, θα μπορέσει η σουηδική αστυνομία να πάρει όλο το υλικό από τις κάμερες του εμπορικού κέντρου όπου υπήρχε η μαρτυρία, προκειμένου να διαπιστώσουμε από τις κάμερες αν όντως πρόκειται για εκείνη», δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας, Αν. Ντούγκας.

Σχολιάζοντας την αξιοπιστία της μάρτυρος, ο Αν. Ντούγκας παραθέτει μια σειρά στοιχείων που τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Αρτεμις μπορεί να βρίσκεται στη Σουηδία.

«Γεννήθηκαν και πάλι ελπίδες ότι μπορεί να βρούμε την κόρη μου...», δηλώνει ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, Γιάννης Βασίλης ανακουφισμένος ότι τις έρευνες ανέλαβαν πλέον η Ιντερπόλ και η Σουηδική Αστυνομία.

«Από την πρώτη ημέρα αυτής της περιπέτειας υποστηρίζουμε ότι η κόρη μου είναι ζωντανή και, με όλη μας τη δύναμη, όλη η οικογένεια θα συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε τόσο καιρό, έναν Γολγοθά…», καταλήγει ο πατέρας της νεαρής κοπέλας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA