Κουτσούμπας σε Θεοδωρικάκο στη Βουλή: «Κτήνος με στολή ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο και η ΕΛ.ΑΣ τον καλύπτει με χονδροειδή ψέματα...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κουτσούμπας σε Θεοδωρικάκο στη Βουλή: «Κτήνος με στολή ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο και η ΕΛ.ΑΣ τον καλύπτει με χονδροειδή ψέματα...»

Στην ομιλία του το απόγευμα της Πέμπτης (08-12-2022) στη Βουλή Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από τον 34χρονο αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε απευθυνόμενος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο:

«Φτάσαμε στο σημείο η φτώχεια, η ανέχεια, η κοινωνική περιθωριοποίηση να θεωρούνται εγκλήματα που επισύρουν μάλιστα και ποινή εκτέλεσης από έναν, πώς να τον ονομάσεις, κτήνος ε κύριε Θεοδωρικάκο που φοράει στολή προστασίας του πολίτη. Θα το πούμε για μια ακόμη φορά. Καμία ανοχή δεν πρέπει να υπάρξει στην κρατική βία, καμία συγκάλυψη. Αντί η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να πουν έστω την αλήθεια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και οι εντολείς τους, έχουμε την ΕΛ.ΑΣ. να λέει χονδροειδή ψέματα με ανακοινώσεις της, οι οποίες διαψεύδονται από τα γεγονότα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA