Νέες αποκαλύψεις για τον Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και την «αμαρτωλή» ΕΥΠ - Σιωπητήριο και σενάρια για πραξικόπημα... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες αποκαλύψεις για τον Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και την «αμαρτωλή» ΕΥΠ - Σιωπητήριο και σενάρια για πραξικόπημα... (ΦΩΤΟ)

Με σκίτσο του Χαλκιδέου αμίλητου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου από τον σκιτσογράφο Sakui στην κεντρική σελίδα και με πολλές αποκαλύψεις κυκλοφορεί η εφημερίδα «Documento» εκτάκτως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, Παραμονή Πρωτοχρονιάς...

Περιληπτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η έκθεση της ΕΥΠ για τον Κωνσταντίνο Φλώρο βρίσκεται στο Μαξίμου από τον περασμένο Ιούνιο, τονίζοντας ότι μπήκε σιωπητήριο στον Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Επίσης γίνεται λόγος για μομφές και απαξίωση του Κωνσταντίνου Φλώρου από ανώτατους Αξιωματικούς αλλά ακόμα και για «πραξικόπημα» στην ΑΔΑΕ, προσπαθώντας να σταματήσουν την έρευνα.

Επίσης: «Ταν, επί τας ή κερατάς, στρατηγέ μου; Ο Ι. Σ. Καριώτης γράφει επίσης για την πειθήνια σιωπή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA