Παγώνη: «Κάντε ρεβεγιόν με τεστ, μάσκες και χωρίς αγκαλιές και φιλιά...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παγώνη: «Κάντε ρεβεγιόν με τεστ, μάσκες και χωρίς αγκαλιές και φιλιά...»

H γιατρός και Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού και της γρίπης στην Ελλάδα τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Αυτό που πρέπει όμως να προσέξουμε εμείς είναι ότι από αρχές Νοεμβρίου που δεν περιμέναμε έχουν ξεκινήσει πάρα πολλές ιώσεις. Είναι ιώσεις που περίπου τις περιμέναμε μετά τις 20 Νοεμβρίου. Είναι ο κορονοϊός, η γρίπη, είναι ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός κυρίως για τα μικρά παιδιά που είδατε όλοι τι έγινε στα Παίδων σε όλη την Ελλάδα, τις μέρες των Χριστουγέννων τα παιδάκια ήταν στα νοσοκομεία, πανικόβλητοι γονείς. Ήταν και ο στρεπτόκοκκος που τους είχε ενισχύσει όλη την ιστορία και γι’ αυτό λοιπόν χρειάζεται προσοχή.

Για να μην ταλαιπωρηθούμε λοιπόν αυτές τις μέρες θα προσέξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα βγούμε, αλλά όπου χρειαστεί θα φορέσουμε τη μάσκα, δεν την ξεχνάμε γιατί εδώ είναι η νόσος Covid εδώ οι υποπαραλλαγές, εδώ οι γρίπες, εδώ οι ιώσεις και επιπλέον τα αντισηπτικά που τα ξεχάσαμε και αυτά, πρέπει να τα έχουμε μαζί μας και στα ρεβεγιόν δεν χρειάζεται να αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε... Στον αέρα τα φιλιά», σημείωσε και επισήμανε ότι πριν την παρουσία σε κάποιο ρεβεγιόν πρέπει να γίνεται τεστ.

Επίσης ανέφερε:

«Αυτές τις μέρες κάποιος έχει λίγο συνάχι, δεν χρειάζεται να πάει ούτε στα σπίτια, ούτε να βγαίνει έξω και να δει. Ας καθίσει στο σπίτι του να περάσει αυτό το τετραήμερο- πενθήμερο και μετά να βγει», είπε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA