Παραλία Χαλκίδας: Ξανά στο σφυρί τα ακίνητα του «Mr. Staff Jeans» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλία Χαλκίδας: Ξανά στο σφυρί τα ακίνητα του «Mr. Staff Jeans» (ΦΩΤΟ)

Για μια ακόμη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σφυρί των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ο Γιάννης Δημοβέλης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εταιρεία ένδυσης Staff Jeans, στη Λάρισα...

Πρόκειται για επαναληπτικό πλειστηριασμό για 13 οριζόντιες ιδιοκτησίες της εταιρείας Αστικά Ακίνητα Χαλκίδας Ε.Π.Ε. που βρίσκονται σε κτίριο πάνω στο παραλιακό μέτωπο, περιοχή που χαρακτηρίζεται από οικιστικές και κυρίως εμπορικές χρήσεις.

Το σφυρί αναμένεται να χτυπήσει στις 16 Δεκεμβρίου, με επισπεύδουσα την doValue και οι τιμές εκκίνησης είναι μειωμένες κατά 35% σε σχέση με τις αρχικές.

Πρόκειται για διαμερίσματα, αποθήκες κ.α. με τιμές από 52.650 ευρώ έως 201.500 ευρώ και με τη συνολική τιμή πρώτης προσφοράς να διαμορφώνεται στα 1.256.450 ευρώ.

Ο πρώτος πλειστηριασμός για τις συνολικά 32 οριζόντιες ιδιοκτησίες (κατοικίες και καταστήματα) στο κτίριο επί της Λεωφόρου Βουδούρη και των οδών Αντωνίου Δούνα και Αγγελή Γοβιού έγινε στις 18 Μαΐου με συνολική τιμή εκκίνησης 4.671.000 ευρώ. Εξ αυτών υπήρξε κατακύρωση για τις 12, ενώ για τις υπόλοιπες 20 ο δεύτερος έγινε τις 29 Ιουλίου. Σε αυτόν βγήκαν ισόγεια καταστήματα και διαμερίσματα στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο, τέταρτο, πέμπτο και έκτο όροφο του κτιρίου.

Οι παραπάνω οριζόντιες ιδιοκτησίες βαρύνονται με προσημείωση υποθήκης υπέρ της Εμπορικής Τράπεζας για ποσό 8.250.000 ευρώ, καθώς και προσημείωση υποθήκης υπέρ της Alpha Bank για ποσό 600.650,03 ευρώ.

Ο «κλοιός» σφυριών και η Staff Jeans

Η περιπέτεια των πλειστηριασμών για τον Γιάννη Δημοβέλη ξεκίνησε από τις 27 Απριλίου όταν βγήκαν στο σφυρί ιδιοκτησίες (διαμερίσματα, αποθήκες και θέσεις στάθμευσης) του ίδιου και της συζύγου του στον Πλαταμώνα Πιερίας, στη θέση «Δορμπίνα-Τρία Πλατάνια», με πρόσοψη επί της Ακτής Θερμαϊκού.Τα δύο βασικότερα από αυτά, δηλαδή δύο διαμερίσματα που βγήκαν με τιμές εκκίνησης 227.000 ευρώ και 216.000 ευρώ, κατακυρώθηκαν στις 230.000 ευρώ και 219.000 ευρώ αντίστοιχα.

Στη συνέχεια μπήκε στο στόχαστρο το ακίνητο στη Χαλκίδα.

Όλα αυτά βέβαια θεωρούνται συνέπειες των πολύχρονων και διαδοχικών κρίσεων στην αγορά που δεν άφησαν ανεπηρέαστη και τη δική του εταιρεία, η οποία μετράει 30 χρόνια διαδρομής.

Ο Λαρισαίος επιχειρηματίας δημιούργησε το νέο, τότε, brand στην εγχώρια αγορά ενδυμάτων, Staff Jeans & Co, το 1992.

Η εταιρεία κατάφερε να κατακτήσει με το χειροποίητο Denim όχι μόνο την ελληνική, αλλά και μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Σερβία και πολλές άλλες, ενώ το εργοστάσιο παραγωγής των προϊόντων, που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας, θεωρείται ένα από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης στο είδος του.

Σε αυτό ράβονται και πλένονται Denim κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία στη συνέχεια προωθούνται μέσα από τα κανάλια χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Παράλληλα, η Staff Jeans & Co εκπροσωπείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω της Blue Company, με επικεφαλής τον γιο του Γ. Δημοβέλη, Ευδόκιμο.

Παρά την επιτυχία που γνωρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας, όμως, δεν λείπουν τα οικονομικά προβλήματα, όπως συμβαίνει άλλωστε στις περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA