Ξεκάθαρος ο πατέρας του 16χρονου Ρομά: «Αν αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό, θα κάνω στο παιδί του ότι έκανε στο παιδί μου, θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξεκάθαρος ο πατέρας του 16χρονου Ρομά: «Αν αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό, θα κάνω στο παιδί του ότι έκανε στο παιδί μου, θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα...» (ΦΩΤΟ)

Με δηλώσεις του ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που χαροπαλεύει από τα πυρά που δέχτηκε στο κεφάλι από τον 34χρονο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, τονίζει ξεκάθαρα ότι ο δράστης αστυνομικός που θα πρέπει να προφυλακιστεί, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει βεντέτα τονίζοντας χαρακτηριστικά στις κάμερες:

«Λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, δεν ξέρω και γω πού θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός ο αστυνομικός και εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του; Μόνο άμα με πάρει ο Θεός. Μεγαλώνει δυο παιδιά. Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει και αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA