Συνελήφθη για διαφθορά από την Βελγική αστυνομία η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ η Εύα Καϊλή - Την διέγραψε ο Ανδρουλάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη για διαφθορά από την Βελγική αστυνομία η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ η Εύα Καϊλή - Την διέγραψε ο Ανδρουλάκης (ΦΩΤΟ)

Μεγάλες διαστάσεις φέρεται να παίρνει το σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται και η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή η οποία, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης έχει ήδη συλληφθεί...

Συγκεκριμένα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) και η Βελγική εφημερίδας Le Soir αναφέρουν σχετικά:

«Η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μία από τις αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής. Η σύλληψη αφορά έρευνα για διαφθορά που εμπλέκει την διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κατάρ, έπεται της σύλληψης άλλων τεσσάρων υπόπτων νωρίτερα σήμερα, είπε η ίδια πηγή».

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ότι διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Βέλγιο για το εν λόγω σκάνδαλο, για το οποίο συνελήφθη και ο σύντροφός της.

Την διέγραψε ο Ανδρουλάκης

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος. Την παραπάνω ανακοίνωση γνωστοποίησε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA