«Σφάχτηκαν» οι σεισμολόγοι με αφορμή τον σεισμό στην Εύβοια - «Κάποιος συνταξιούχος με κατηγορεί ότι κινδυνολογώ...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

«Σφάχτηκαν» οι σεισμολόγοι με αφορμή τον σεισμό στην Εύβοια - «Κάποιος συνταξιούχος με κατηγορεί ότι κινδυνολογώ...»

Με νέα σκληροπυρηνική δήλωση ο Άκης Τσελέντης δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο, η οποία ξέσπασε μετά τον διπλό σεισμό στην Νότια Εύβοια που τρόμαξε και τους πολίτες της Αττικής...

Ο Άκης Τσελέντης τόνισε ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά στα ΜΜΕ αν δεν προκύψει κάτι πολύ σημαντικό και ρίχνει τα βέλη του στον Γεράσιμο Παπαδόπουλο.

«Κάποιος συνταξιούχος πρώην υπάλληλος του Γεωδυναμικού με κατηγορεί ασύστολα στα ΜΜΕ βγάζοντας την γνωστή εμπάθεια του προς το προσώπου μου, ονομάζοντας με “Πάπα της Σεισμολογίας”» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος απάντησε στις κατηγορίες του Γεράσιμου Παπαδόπουλου ότι κινδυνολογεί για τις Αλκυονίδες. «Βγήκε στα ΜΜΕ πριν 4 μήνες όπως θα θυμάστε και είπε για την ίδια περιοχή ότι θα δώσει πολύ μεγάλο σεισμό ότι έχουν περάσει 40 χρόνια από τον προηγούμενο και ότι μπορεί να επηρεαστεί η Αθήνα» έγραψε ενώ σε άλλο σημείο όπου αναφέρεται στην εγκατάσταση συσκευών πρόδρομης καταγραφής ραδονίου σημειώνει: «Μήπως όσα δε φτάνει η αλεπού η μάλλον ο αρουραίος τα κάνει κρεμαστάρια; Άλλο η Σεισμολογία του πεδίου με επιστημονικά όργανα και άλλο η Σεισμολογία των ΜΜΕ και του καναπέ».

«Βλέπουμε παραποιήσεις των τίτλων και της ιδιότητας του», λέει ο Άκης Τσελέντης και προσθέτει αναφερόμενος στον Γεράσιμο Παπαδόπουλο: «Σε πολλά ΜΜΕ παρουσιάζεται (χωρίς να το διαψεύδει) σαν Δντης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου η Δντης ερευνών! Μα δυστυχώς δεν κατάφερε να λάβει ούτε τον τίτλο του ομότιμου Δντη ερευνών όταν υπέβαλε σχετικό αίτημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών... Κατανοώ την εμπάθεια προς το πρόσωπο μου γιατί τις 3 φορές που διεκδικήσαμε κάποιες θέσεις οι διεθνής επιτροπές οι οποίες μας αξιολόγησαν επέλεξαν εμένα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA