Μίζες εκατ. ευρώ - Εύα Καϊλή: Στη φυλακή για άλλον ένα μήνα ο Ιταλός σύντροφος της - Εμφανίστηκε στον Βέλγο Ανακριτή με διαφορετικούς δικηγόρους και φέρεται να «έκαψε» την Καϊλή με την πολύωρη κατάθεση του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μίζες εκατ. ευρώ - Εύα Καϊλή: Στη φυλακή για άλλον ένα μήνα ο Ιταλός σύντροφος της - Εμφανίστηκε στον Βέλγο Ανακριτή με διαφορετικούς δικηγόρους και φέρεται να «έκαψε» την Καϊλή με την πολύωρη κατάθεση του (ΦΩΤΟ)

Στη φυλακή για τουλάχιστον άλλον ένα μήνα θα παραμείνει ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, για το «Qatar gate» με τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ...

Ο Βέλγος αρμόδιος Ανακριτής αποφάσισε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (14-12-2022) την παράταση της κράτησης του Φραντσέσκο Τζόρτζι, με έναν εκ των δικηγόρων του, ονόματι, Πιερ Μονβίλ, να δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Το προδικαστικό τμήμα μόλις επιβεβαίωσε την κράτηση του κ. Τζόρτζι για έναν μήνα».

Σημειώνεται ότι ο Ιταλός έχει βάλει διαφορετικούς δικηγόρους από την σύντροφο του Εύα Καϊλη, κάτι που σημαίνει πολλά..., όπως τονίζουν και τα Βελγικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες από τα Βελγικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι ο Ιταλός κατέθετε για ώρες δίνοντας σημαντικά στοιχεία που «καίνε» την Εύα Καϊλή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA