Qatar Gate - Μίζες εκατ. ευρώ: Η Εύα Καϊλή προτίμησε να παραμείνει στις υπερσύγχρονες lux Φυλακές - Ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί στις 22 Δεκέμβρη μέσω των δικηγόρων της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Qatar Gate - Μίζες εκατ. ευρώ: Η Εύα Καϊλή προτίμησε να παραμείνει στις υπερσύγχρονες lux Φυλακές - Ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί στις 22 Δεκέμβρη μέσω των δικηγόρων της (ΦΩΤΟ)

Προτίμησε να παραμείνει στις υπερσύγχρονες lux Φυλακές, που θυμίζουν ξενοδοχείο 5 αστέρων που παρέχει όλες τις ανέσεις, η προφυλακισμένη Εύα Καϊλή από το να πάει στον Βέλγο Ανακριτή για να απολογηθεί την Τετάρτη (14-12-2022), όπου θα αποφασιζόταν σήμερα αν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι...

Όπως ανέφεραν και τα Βελγικά μέσα ανημέρωσης η Εύα Καϊλή ζήτησε και πήρε αναβολή, -για άγνωστο λόγο-, μέσω των δικηγόρων της, κάτι που έγινε δεκτό από τον Βέλγο Ανακριτή, και αναμένεται να απολογηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Μέχρι τότε θα κρατείται στις υπερσύγχρονες lux Φυλακές, που θυμίζουν ξενοδοχείο 5 αστέρων που παρέχει όλες τις ανέσεις, όπως ελεύθερη κυκλοφορία στους τεράστιους χώρους, εκλεκτικό - πανάκριβο φαγητό, χαλάρωση, γυμναστική, εκμάθηση, ψυχαγωγία κ.α.

Οι συγκεκριμένες Φυλακές δεν είναι σαν τις παραδοσιακές φυλακές. Θυμίζουν χωριό που αποτελείται από πολλά υπερσύγχρονα κτήρια και μονάδες, στην καθεμία εκ των οποίων κρατούνται περίπου 30 άτομα. Οι κρατούμενοι μοιράζονται στα κτήρια ανάλογα με το προφίλ και την ηλικία τους και μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στους χώρους της φυλακής που μοιάζει με απέραντο χωριό.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των συγκεκριμένων Φυλακών είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και ασχολούνται με την απασχόληση των κρατουμένων, η οποία περιλαμβάνει εργασία, αθλητικές δραστηριότητες, χαλάρωση και εκμάθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA