Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τρίωρη αποχή των δικηγόρων την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου - Η ανακοίνωση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τρίωρη αποχή των δικηγόρων την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου - Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr από την Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος:

«Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε εκτάκτως στις 30/11/2022, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε υλοποίηση αποφάσεων της Ολομέλειας, αποφάσισε:

1. Την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, προκειμένου να συζητήσει τα επείγοντα θέματα του κλάδου και να πάρει σχετικές αποφάσεις.

2. Την διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.00΄, έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 25, Αθήνα).

Καλούνται τα μέλη των Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση για να στείλουμε σθεναρά το μήνυμά μας στον Υπουργό.

Ενόψει της προγραμματισμένης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00΄, στο Υπουργείο Εργασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ αποφάσισε τρίωρη αποχή από 12:00 έως 15:00 της ημέρας αυτής».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA