Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 21 μέτρων από το Καρπενήσι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 21 μέτρων από το Καρπενήσι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έλατο 21 μέτρων από το Καρπενήσι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στο Σύνταγμα και φωταγωγήθηκε την Πέμπτη (01-12-2022)...

Για περισσότερο από έναν μήνα η Αθήνα θα φοράει τα γιορτινά της και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές γιορτινές εμπειρίες, σε κάθε σημείο της.

Το εντυπωσιακό έλατο, που και φέτος «ταξίδεψε» στην Αθήνα από το Καρπενήσι, ύψους 21 μέτρων φωτίζεται από 40.000 λαμπάκια και διακοσμείται με εκατοντάδες μπάλες και στολίδια.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, καλωσόρισε στην κεντρική σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, δημάρχους από όλο τον κόσμο, που αυτές τις μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα, και όλοι μαζί - μετά από αντίστροφη μέτρηση - φωταγώγησαν το μήκους 21 μέτρων έλατο, που δεσπόζει στην πλατεία.

Η εορταστική εκδήλωση μεταδόθηκε, τόσο από ελληνικά, όσο και από διεθνή τηλεοπτικά μέσα, μεταφέροντας την εικόνα της στολισμένης Αθήνας σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA