Βαξεβάνης για Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: «Ο κύριος Φλώρος οφείλει να βγει να μιλήσει αλλά κάνει την πάπια, πρέπει να παραιτηθεί από αξιοπρέπεια...» (ΗΧΗΤΙΚΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βαξεβάνης για Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: «Ο κύριος Φλώρος οφείλει να βγει να μιλήσει αλλά κάνει την πάπια, πρέπει να παραιτηθεί από αξιοπρέπεια...» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Ο κύριος Φλώρος οφείλει να βγει και να μιλήσει, να μην υπάρχουν σκιές. Αλλά κατά το κοινώς λεγόμενο, κάνει την πάπια, δείχνει πως υπάρχει ένα είδος συναλλαγής με όλη αυτή την ιστορία της παρακολούθησης του», ανέφερε την Τρίτη (27-12-2022), στο «Κόκκινο 105,5» ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Documento», Κώστας Βαξεβάνης, μετά τις νέες αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Χαλκιδέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ με τον κωδικό «519c»...

«Τα μετάλλια επάνω στην στολή του φαίνονται, εκείνο που δε φαίνεται είναι το μετάλλιο της αξιοπρέπειας. Έχουμε έναν διαπιστωμένα παρακολουθούμενο αρχηγό του στρατού. Γιατί δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Αντιλαμβανόμαστε τι σημαινει η παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ; Και την ίδια στιγμή πρέπει να αναρωτιόμαστε, γιατί κρατάει στη θέση του ο Μητσοτάκης έναν στρατηγό που τον υποπτεύεται για μία σειρά από «δουλειές»;», διερωτήθηκε εύλογα ο Κώστας Βαξεβάνης στην εκπομπή των Γιώργου Τραπεζιώτη και Γιώργου Μελιγγώνη.

«Ο κύριος Φλώρος πρέπει να παραιτηθεί κι αν δεν φτάσει σε αυτό, στο ανώτερο σκαλί της αξιοπρέπειας, τουλάχιστον πρέπει να βγάλει έστω μια ανακοίνωση. Όλοι όσοι έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης, γιατί δεν έχουν πάει στην ΑΔΑΕ – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων; Κανείς τους δεν μιλάει, προφανώς υπάρχουν εκβιαζόμενοι. Υπάρχει όμως στις τάξεις τους πολύς θυμός για τον Μητσοτάκη, και όταν έρθει η ώρα θα τον χτυπήσουν», επεσήμανε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον εκδότη του Documento, «από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ο Μητσοτάκης, το Μαξίμου, θα επιχειρήσει μεθοδεύσεις για την ΑΔΑΕ. Θέλουν να αλλάξουν τους συσχετισμούς για να πετύχουν τους σκοπούς τους, εντούτοις αυτό δεν πρόκειται να περάσει, είναι μία κίνηση τουλάχιστον παρακινδυνευμένη».

ΒΙΝΤΕΟ - ΗΧΗΤΙΚΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA