Υφυπουργός Εργασίας για "Χαμόγελο του Παιδιού": «Έλαβα μέχρι και καταγγελία για κακοποιητικές συμπεριφορές, έχει 20 εκατ. ευρώ σε τράπεζες, 5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία και ο Πρόεδρός του μένει σε βίλα 2 εκ. ευρώ» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υφυπουργός Εργασίας για "Χαμόγελο του Παιδιού": «Έλαβα μέχρι και καταγγελία για κακοποιητικές συμπεριφορές, έχει 20 εκατ. ευρώ σε τράπεζες, 5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία και ο Πρόεδρός του μένει σε βίλα 2 εκ. ευρώ» (ΦΩΤΟ)

«Έλαβα και μια ανώνυμη καταγγελία για ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' για κακοδιαχείριση και κακοποιητικές συμπεριφορές...» αποκάλυψε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ νωρίτερα άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τα οικονομικά του οργανισμού...

Η Δόμνα Μιχαηλίδου τόνισε μεταξύ άλλων για το ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'': 

«Η καταγγελία αφορούσε μια κακοποιητική συμπεριφορά προς το προσωπικό, χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες χρήσεις από τον Πρόεδρο, χρήση προσωπικού του συλλόγου για υπηρεσίες προς τον πρόεδρο, υιοθεσία με συνοπτικές διαδικασίες, υψηλός μισθός και αποδοχές για τον πρόεδρο και υψηλός μισθός για τη σύζυγο του προέδρου. Η καταγγελία διαβιβάστηκε στις αρμόδιες Αρχές, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Βρίσκουμε λογαριασμούς με 20 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες, ενώ δηλώνουν ότι δεν έχουν χρήματα για να βελτιώσουν τα κτήρια στα οποία φιλοξενούν παιδιά. Έχει επίσης 5 εκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία, με τον Πρόεδρό του που μένει, όπως διάβασα και σε ρεπορτάζ σε μια βίλα 2 εκατομμυρίων ευρώ , με πόσα μπάνια λέει ότι έχει, και να μη χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει τη δομή λειτουργική».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα του «Βήματος», το οποίο παρουσίασε μία μεζονέτα στην οποία μένει ο Πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ παρουσίασε και καταθέσεις του 2018 από το «Χαμόγελο» σε τράπεζα της Ζυρίχης, ύψους 5 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδά του "Χαμόγελου του Παιδιού" φτάνουν τα 27.000.000 ευρώ.

Να τονιστεί πως το «Χαμόγελο του Παιδιού», απαντώντας στο δημοσίευμα, υποστήριξε πως διατηρεί λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και μειοψηφικό πακέτο μετοχών του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA