Ενός λεπτού σιγή από Έλληνες και Ιταλούς γιατρούς για τον 6χρονο Θωμά που πέθανε ξαφνικά - Δώρισαν τα όργανά του οι γονείς του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ενός λεπτού σιγή από Έλληνες και Ιταλούς γιατρούς για τον 6χρονο Θωμά που πέθανε ξαφνικά - Δώρισαν τα όργανά του οι γονείς του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενός λεπτού σιγή από Έλληνες και Ιταλούς γιατρούς για τον 6χρονο Θωμά από τα Γρεβενά που δώρισε τα όργανά του...

Η μητέρα του παιδιού ευχήθηκε στους γιατρούς καλή επιτυχία οι οποίοι πριν ξεκινήσουν την επέμβαση τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Θωμά.

Το μικρό αγόρι έχασε ξαφνικά τη ζωή του μετά από καρδιακή ανακοπή και αξίζει να αναφερθεί ξανά ότι δεν υπήρχε ΜΕΘ σε κοντινή απόσταση ενώ χάλασε και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε.

Το μεγαλείο της ψυχής των γονιών του, προκαλεί θαυμασμό και συγκίνηση καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του ώστε να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους μας.

Οι δύο ομάδες γιατρών από την Ιταλία και την Ελλάδα ξεκίνησαν τη διαδικασία στη 01.30 τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Την καρδιά του θα λάβει ένα 6χρονο κορίτσι στο Τορίνο, που ζούσε με μηχανική υποστήριξη. Οι πνεύμονες θα δώσουν πνοή σε έναν 11χρονο στο Μπέργκαμο, μέρος από το ήπαρ θα λάβει ένα βρέφος πέντε μηνών επίσης στο Μπέργκαμο και το άλλο τμήμα σε λήπτη στη Ρώμη, ενώ σε λήπτες εδώ στην Ελλάδα θα δοθούν οι νεφροί και οι κερατοειδείς.

ΒΙΝΤΕΟ:

Πληροφορίες: tempo24.news

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA