Η Ιστιαία πανηγύρισε τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο παρουσία του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Ιστιαία πανηγύρισε τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο παρουσία του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου (ΦΩΤΟ)

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα η πόλη της Ιστιαίας πανηγύρισε σήμερα, Τετάρτη (18-01-2023) τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο, στον ομώνυμο Ιερό Ναό παρουσία του Ευβοιώτη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμου Κεδίκογλου...

Ο Σίμος Κεδίκογλου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσοστόμου και ακολούθως συμμετείχε στη λιτανεία και την περιφορά της Εικόνας.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το Γηροκομείο Ιστιαίας για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου αντάλλαξε ευχές με τους τροφίμους και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά στη φροντίδα των ηλικιωμένων.

Ο Υφυπουργός, επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του προκειμένου να παρευρεθεί στους εορτασμούς και να βρεθεί στο πλευρό των συμπατριωτών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA