Η αυτοκτονία ήταν έγκλημα: Θρίλερ με τον κρεμασμένο 50χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που ασχολούνταν με ασφάλειες και λογιστικά - Για ανθρωποκτονία η 47χρονη που συνελήφθη - Τα βίντεο ντοκουμέντα, ο ξυλοδαρμός και η μήνυση για απάτη μία μέρα πριν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η αυτοκτονία ήταν έγκλημα: Θρίλερ με τον κρεμασμένο 50χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που ασχολούνταν με ασφάλειες και λογιστικά - Για ανθρωποκτονία η 47χρονη που συνελήφθη - Τα βίντεο ντοκουμέντα, ο ξυλοδαρμός και η μήνυση για απάτη μία μέρα πριν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου ήταν ο 50χρονος λογιστής και ασφαλιστής, Νίκος Κομπόγιωργας που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας (16-01-2022), υπόθεση που αρχικά θεωρήθηκε απλή αυτοκτονία και στη συνέχεια δολοφονία, για την οποία υπόθεση έχει συλληφθεί μία 47χρονη γυναίκα...

Η 47χρονη, που άνοιξε την πόρτα στο διαμέρισμα της οδού Γράμμου, όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν εκεί και εντόπισαν τον απαγχονισμένο άντρα, υπήρξε κατά το παρελθόν υπάλληλος σε μεγάλο ξενοδοχείο, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε γνωστό ανθοπωλείο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θεωρούν δεδομένο ότι η 47χρονη είχε και συνεργό ή συνεργούς...

Όπως ανέφερε και η δικηγόρος της 47χρονης, ο 50χρονος είχε πάρει χρήματα από τη συλληφθείσα και από τα παιδιά της και την «εξαπατούσε για 10 χρόνια», με το συνολικό ύψος των χρημάτων να ανέρχεται σε 200.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Τσιώνα που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 47χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στο Μοσχάτο, που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στο Μοσχάτο, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και διευκρίνισε ότι η πελάτης της αρνείται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αποδέχεται μόνο τη συμμετοχή της στην αυτοκτονία του 50χρονου.

Όπως τόνισε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εξαπατήθηκαν από τον 50χρονο και η ίδια έχει στην κατοχή της τουλάχιστον 20 ονόματα, όπως επίσης και 1 βίντεο στο οποίο αγανακτισμένοι πελάτες του, του ζητάνε σε έντονο ύφος τα χρήματα τα οποία του είχαν εμπιστευτεί.

Ερωτηθείσα για την μαρτυρία που την φέρει να ψάχνει το σπίτι του 50χρονου ρωτώντας γείτονες και να φωνάζει «θα τον σκοτώσω τον π….. πάρτε τηλέφωνο στην αστυνομία», απάντησε ότι δεν το γνωρίζει, αλλά δεν θεωρεί απίθανο πάνω στην ένταση της στιγμής και την ψυχολογική της φόρτιση να είπε κάτι τέτοιο.

Ο 50χρονος λογιστής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής:

 

Άφαντη η γυναίκα του 50χρονου

Η σύζυγος του 50χρονου από το Μοσχάτο παραμένει άφαντη, με την αστυνομία να την ψάχνει προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο 50χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» είχε πει πριν χάσει τη ζωή του, πως η σύζυγός του πήρε τα χρήματα και πήγε σε γειτονική χώρα από την οποία κατάγεται.

Βίντεο - ντοκουμέντο με τις κινήσεις της 47χρονης

Η κατηγορούμενη υποστήριξε πώς ο σύμβουλος επενδύσεων της χρωστούσε χρήματα και οτι ο ίδιος εκδήλωσε την επιθυμία, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τις κινήσεις της 47χρονης στο Μοσχάτο. Περπατάει στη γειτονιά και ψάχνει να βρει το σπίτι του συμβούλου επενδύσεων. Πιάνει την κουβέντα με ένα κάτοικο για να βρει τον 50χρονο λογιστή που αργότερα βρέθηκε νεκρός.

Όπως ανέφερε γείτονας: «Έρχεται μία κυρία με ρωτάει που είναι η οδός Γράμμου και αν ξέρω κάποιον κύριο … Φεύγοντας την ακούω να μου λέει ‘’πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π...»

Η 47χρονη φέρεται να είχε δώσει περίπου 200.000 ευρώ στον 50χρονο για να τα επενδύσει. Διαμαρτυρόταν καθώς θεωρούσε ότι την είχε εξαπατήσει και πήγε στο σπίτι του. Σύμφωνα με την αστυνομία αποπειράθηκε να τον στραγγαλίσει και στη συνέχεια τον παρότρυνε να αυτοκτονήσει.

Η 47χρονη κατηγορούμενη:

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ, όταν έβαλε το κεφάλι του ο 50χρονος στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η κατηγορούμενη όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει όμως φέρεται να είπε ότι το θύμα είχε πάρει απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και της έδειξε το βρόγχο που έφτιαξε στο μονόζυγο και την καρέκλα που έβαλε από κάτω.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση...

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του.

Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει πως επίσημη αιτία θανάτου του 50χρονου είναι ο απαγχονισμός ενώ η σορός φέρει βαριά κατάγματα στα πλευρά τα οποία δείχνουν ότι ο άνδρας είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Στο σώμα του εντοπίστηκαν περισσότερα από 10 κατάγματα στα πλευρά, τόσο δεξιά όσο και αριστερά, εκχυμώσεις στο κεφάλι και μια εκχύμωση στο χέρι. Αυτό το στοιχείο παραπέμπει σε στάση άμυνας στην οποία ενδεχομένως να βρισκόταν ο 50χρονος προτού πεθάνει.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διέκρινε χτυπήματα και στο θώρακα του 50χρονου.

Δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Στη συνέχεια της ζήτησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι. Εκείνη - σύμφωνα με την ΕΛ.Ασ - προσπάθησε να το κάνει χωρίς να τα καταφέρει. Το θύμα ανέβηκε στην καρέκλα και σύμφωνα με την περιγραφή της έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο με την 47χρονη να προσπαθεί, όπως είπε να τον κρατήσει στη ζωή χωρίς να τα καταφέρει.

Έντρομοι οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν το 100. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρό τον 50χρονο.

Επίσης η Ασφάλεια έχει στη κατοχή της και βίντεο από το κινητό της 47χρονης, στο οποίο η γυναίκα έχει βιντεοσκοπήσει τη συνομιλία της με τον 50χρονο, αρχικά σε ήρεμο κλίμα και εν συνεχεία με μεγάλη ένταση, ωστόσο δεν έχει καταγραφεί η σκηνή κατά την οποία ο 50χρονος πλησιάζει την αυτοσχέδια αγχόνη που είχε δημιουργήσει με τη ζώνη του και κρεμάστηκε με την 47χρονη, να ομολογεί ότι πάνω στα νεύρα της κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Η 47χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και της απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο άγριος ξυλοδαρμός και η μήνυση για απάτη μία μέρα πριν βρεθεί κρεμασμένος...

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μία μέρα πριν το θάνατο του είχε κατατεθεί σε βάρος του 50χρονου μήνυση για απάτη - μαμούθ από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ενώ το περασμένο Σάββατο ο 50χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν αλλά δεν τα πήραν ποτέ, χωρίς ωστόσο να κατατεθεί καμία μήνυση για το περιστατικό.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA