Κηδεία Γλύξμπουργκ: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Αθήνα μέχρι Εθνική Οδό - Οικογένεια τέως βασιλιά: «Πρόσβαση σε Μητρόπολη και Τατόι θα έχουν μόνο οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κηδεία Γλύξμπουργκ: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Αθήνα μέχρι Εθνική Οδό - Οικογένεια τέως βασιλιά: «Πρόσβαση σε Μητρόπολη και Τατόι θα έχουν μόνο οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας...»

Δρακόντεια μέτρα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο δρόμων για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ...

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε: 

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

• Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της,

• Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού,

• Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν καθώς και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων.

Επιπλέον, εξεδόθη ΝΟΤΑΜ, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις drones από τις 04:00 έως τις 17.00 στον εναέριο χώρο του κέντρου της Αθήνας, της Τανάγρας, του Τατοΐου και στην περιοχή της Δεκελείας. Παράλληλα, drones και ελικόπτερα της Αστυνομίας θα δίνουν εικόνα στο επιχειρησιακό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν παρουσία σε καίρια σημεία, με επίκεντρο τη Μητρόπολη Αθηνών και το Τατόι.

Τα μέτρα θα επεκταθούν στη διαδρομή προς το Τατόι

Ακολούθως με -επίσης δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αυτοκινητοπομπής από Κατεχάκη – Αττική οδό - έξοδο Βαρυμπόμπη. Ενδέχονται και εναλλακτικές διαδρομές καθώς κάποιο τροχαίο ή η αυξημένη κίνηση σε Κατεχάκη η Αττική οδό, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα την συγκεκριμένη στιγμή.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρόσβαση στη Μητρόπολη και στο Τατόι όπου θα γίνει η ταφή θα έχουν μόνο οι επίσημοι προσκεκλημένοι, όλοι οι άλλοι θα απομακρύνονται...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA