Ληστεία στην Αρτάκη: Άφαντος ο ένοπλος που εισέβαλε στο βενζινάδικο «Shell» και άρπαξε περίπου 1.000 ευρώ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ληστεία στην Αρτάκη: Άφαντος ο ένοπλος που εισέβαλε στο βενζινάδικο «Shell» και άρπαξε περίπου 1.000 ευρώ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (28-01-2023) στο πρατήριο υγρών καυσίμων «Shell» στη Νέα Αρτάκη...

Στο βενζινάδικο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους τον κουκουλοφόρο ληστή, ο οποίος κρατώντας όπλο, ζήτησε να τους δώσει όσα χρήματα είχε το ταμείο, όπως και έγινε. Ο δράστης πήρε περίπου 1.000 ευρώ και έγινε «καπνός».

Στο σημείο έσπευσαν αργότερα αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους και αφού πήραν αποτυπώματα και έλαβαν το βιντεοληπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης αποχώρησαν.

Το βενζινάδικο «Shell» στο οποίο έγινε η ένοπλη ληστεία:Οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες μέχρι στιγμής.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr έξω από το βενζινάδικο, το οποίο έκλεισε λίγη ώρα μετά τη ληστεία:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA