Από τα αίσχη των αστυνομικών που θυμίζει «συμμορία», στον Υπουργό τους Sir TAKH: Ο Θεοδωρικάκος έχει φρουρά 160 αστυνομικούς! - Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που δεν δίνει σαφείς απαντήσεις | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Από τα αίσχη των αστυνομικών που θυμίζει «συμμορία», στον Υπουργό τους Sir TAKH: Ο Θεοδωρικάκος έχει φρουρά 160 αστυνομικούς! - Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που δεν δίνει σαφείς απαντήσεις

Άραγε δεν έχει γνώση και γι΄αυτό ο Πρωθυπουργός; Τα αίσχη των ατιμώρητων αστυνομικών, με την κάλυψη της «ελληνικής δικαιοσύνης», όπου με παλαιότερες και τελευταίες συμπεριφορές θυμίζουν «συμμορία», την ώρα που πολλές σοβαρές υποθέσεις επιθέσεων και ανθρωποκτονιών παραμένουν ανεξιχνίαστες, όπως πρόσφατα π.χ στη Νέα Σμύρνη όπου ήταν άφαντοι βεβαίως βεβαίως όταν έκανε την εμφάνιση του ένα άτομο με όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ δύο άτομα σε καφετέρια που ήταν γεμάτη κόσμο και στη συνέχεια έφυγε ανενόχλητος και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις έρευνες μέχρι σήμερα..., όπως έγινε στο παρελθόν και στην υπόθεση του δημοσιογράφου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι και άλλων...

Το «κερασάκι» στη τούρτα είναι η πρόσφατη αποκάλυψη για τον Υπουργό του Προστασία του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο. Όπως αποκαλύπτει ο έγκριτος αστυνομικός ρεπόρτερ και δημοσιογράφος του MEGA και της εφημερίδας «ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει φρουρά 160 αστυνομικούς! Ναι καλά διαβάσατε! 160 αστυνομικούς τον φυλάνε. Μιλάμε για έναν ολόκληρο στρατό.

Υπενθυμίζεται παράλληλα ότι ο κ.Θεοδωρικάκος έχει στενή συνεργάτιδα γνωστή Χαλκιδέα η οικογένεια της οποίας είναι πασίγνωστη και έχει μεγάλες επιχειρήσεις στην Χαλκίδα και άλλες περιοχές της Εύβοιας, με ότι αυτό συνεπάγεται σε τοπικό επίπεδο... Η ίδια μάλιστα και η οικογένεια της φέρεται να έχουν φιλικές σχέσεις με την Τρικαλινή Δήμαρχο Χαλκιδέων, Ελένη ή Ελένα Βάκα, διάφορους αντιδημάρχους της, την κολλητή της Βάκα, Δήμητρα Σακελλαράκη, η οποία είναι δικηγόρος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, αστυνομικούς, δικηγόρους, και άλλα πολλά πρόσωπα της τοπικής εξουσίας, ακόμα και των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών της Χαλκίδας, αλλά και με διάφορους/ες bloggers που δηλώνουν δημοσιογράφοι, όπως λένε πάντα βέβαια οι πληροφορίες που έχουν έρθει από πολίτες στο EviaZoom.gr, οι οποίες βέβαια δεν επιβεβαιώνονται επίσημα καθώς οι ίδιοι μιλούν ανεπίσημα χωρίς να θέλουν να δημοσιευτεί το ονοματεπώνυμο τους καθώς, όπως λένε, φοβούνται...

Πάμε τώρα στο δημοσιεύμα. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το δημοσίευμα στην εφημερίδα το «ΒΗΜΑ», που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο κ.Θεοδωρικάκος έχει 160 αστυνομικούς που τον φρουρούν, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με τη συνοδεία του Υπουργού αλλά και τη φύλαξη των κτιρίων που συνδέονται με τον ίδιο.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πολλοί από τους αστυνομικούς έχουν αφαιρεθεί από το έργο της αστυνόμευσης (περίπου 15 προέρχονται από την ομάδα ΔΙΑΣ) για την ασφάλεια των πολιτών και δίνουν το "παρών" στο πλευρό του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όταν προ μερικών ημερών τέθηκε ζήτημα επανενίσχυσης της αποψιλωμένης ΔΙΑΣ, φαίνεται να υπήρξε άρνηση από την πλευρά του κ. Θεοδωρικάκου για αποδέσμευση των δικών του φρουρών, τη στιγμή που μόνιμη επωδός του στις δημόσιες δηλώσεις του είναι η ενίσχυση της αστυνόμευσης και του "αισθήματος ασφαλείας" των πολιτών.

Η απάντηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για το δημοσίευμα, η οποία ωστόσο δεν δίνει σαφείς απαντήσεις...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι: Δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, που αναπαράγεται σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες του διαδικτύου – σχετικά με το σχέδιο ασφάλειας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη – δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται ότι:

Πρώτον, η ευθύνη προστασίας και φύλαξης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη – όπως και κάθε φυλασσόμενου από την Πολιτεία στόχου – ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις με βάση επιχειρησιακά κριτήρια, για την ασφάλεια των φυλασσόμενων προσώπων, αλλά και του εμπλεκόμενου αστυνομικού προσωπικού.

Δεύτερον, τα υφιστάμενα μέτρα ασφάλειας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι τα συνήθως προβλεπόμενα, για αυτό και ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού είναι ο αντίστοιχος με των προκατόχων του.

Τρίτον, αναβαθμίστηκαν σε αυτό το επίπεδο μετά την πρόσφατη επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στη διάρκεια της οποίας κινδύνεψε ο αστυνομικός φρουρός, και τις απειλές που ακολούθησαν με προκήρυξη μέσω διαδικτύου.

Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν κατόπιν εμπεριστατωμένης μελέτης και εισήγησης των αρμόδιων υπηρεσιών».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA