Πατέρας Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο, της το είπε και γι' αυτό την σκότωσε για να μην την σκοτώσει η συμμορία...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πατέρας Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο, της το είπε και γι' αυτό την σκότωσε για να μην την σκοτώσει η συμμορία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενώ ο φονιάς πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στη φυλακή έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 11 έτη για την δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας από τις Φιλιππίνες έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο...

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», και την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, υποστηρίζοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του επειδή ήξερε πως ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά. Όπως είπε μάλιστα ο κ. Κράουτς, ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες με το ελικόπτερο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπάμπης και η Καρολάιν σύχναζαν σε συγκεκριμένο εστιατόριο. Ο ιδιοκτήτης του ήταν μπλεγμένος με συμμορία ναρκωτικών. Πρότεινε στον Μπάμπη να δουλέψει για εκείνον μεταφέροντας ναρκωτικά με το ελικόπτερο, έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής.

«Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε, αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι, αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών, εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε -σας είπα πόσο χαζός είναι- ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει". Τότε από τη συμμορία τού είπαν "δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό".  Ήταν ένας άνδρας δειλός, πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός ότι την σκότωσε την ώρα που η Καρολάιν κοιμόταν.... Η Καρολάιν μου είχε ζητήσει χρήματα για να αγοράσουν ένα οικόπεδο που στοίχιζε 70.000 ευρώ. Τα 35.000 ευρώ της τα έδωσα εγώ και τα υπόλοιπα 35.000 ευρώ της τα έδωσε η μητέρα της, όμως ο Μπάμπης της πήρε τα χρήματα και το αγόρασε στο όνομά του, αν το πιστεύετε», είπε ο πατέρας της Κάρολαιν.

«Την σκότωσε για να μην τη σκοτώσουν»

Ο πατέρας της Καρολάιν ανέφερε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του καθώς θα τη σκότωνε το καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο είχε μπλέξει.

«Αν σε αφήσει, θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει, και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε, του είπαν. Και εκείνος είπε "δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό". Έτσι, στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας», συνέχισε και υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τα έχει πει αυτά και στη μητέρα του. Τόνισε μάλιστα πως αν μιλήσει κάποιος μαζί της, θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Σε σχέση με το γράμμα είπε πως «ήταν δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά αν μιλήσεις στη μητέρα του, θα σου πει ποια είναι η αλήθεια».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA