Της ...απευθείας ανάθεσης το κάγκελο και στην Στερεά Ελλάδα - ΣΥΡΙΖΑ: «Νέος Πάτσης ο βουλευτής Χειμάρας και η ΝΔ τον καλύπτει αντί να τον διαγράψει...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Της ...απευθείας ανάθεσης το κάγκελο και στην Στερεά Ελλάδα - ΣΥΡΙΖΑ: «Νέος Πάτσης ο βουλευτής Χειμάρας και η ΝΔ τον καλύπτει αντί να τον διαγράψει...» (ΦΩΤΟ)

400.000 ευρώ από το Δημόσιο έχει λάβει τουλάχιστον η εκτυπωτική εταιρεία του βουλευτή της ΝΔ στη Στερεά Ελλάδα, Θέμη Χειμάρα, που εκλέγεται στο Νομό Φθιώτιδας...

Όπως αποκάλυψε το «Documento», ο βουλευτής ήταν διαχειριστής και διευθυντής  της εταιρείας που έπαιρνε προμήθειες από δημόσιους φορείς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από τη στιγμή που εξελέγη βουλευτής μέχρι και σήμερα, η εκτυπωτική επιχείρηση του Θ. Χειμάρα έχει συνάψει περισσότερες από 20 συμβάσεις προμήθειας έργου με τουλάχιστον 30 φορείς του ευρύτερου δημοσίου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον «γαλάζιο» βουλευτή που εστάλη στο EviaZoom.gr την Δευτέρα (02-01-2023):

«Τη στιγμή που η αισχροκέρδεια ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών και η Ελλάδα καταγράφει αρνητικές πρωτιές στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με νέες ανατιμήσεις να βρίσκονται προ των πυλών, οι βουλευτές του κ. Μητσοτάκη συνεχίζουν χωρίς ντροπή το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα. 

Ο βουλευτή της ΝΔ κ. Χειμάρας, μετά τις αποκαλύψεις ότι έχει συνάψει δεκάδες συμβάσεις με απευθείας αναθέσεις με το δημόσιο, επικαλέστηκε την απίθανη δικαιολογία ότι δήθεν οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν το “ασυμβίβαστο”.

Όμως εκτός από “μετρ” στο πλιάτσικο, ο κ. Χειμάρας αποδεικνύεται και “μετρ” στο ψέμα και την εξαπάτηση, καθώς ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει αποκαλύψει ήδη από τον Ιούλιο του 2020 την πρώτη απευθείας ανάθεση. Τότε ο κ. Χειμάρας και πάλι είχε επικαλεστεί το ίδιο επιχείρημα ότι “δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του” και είχε δηλώσει μάλιστα ότι δεν θα επαναληφθεί. 

Τελικά, μετά από δύο χρόνια, όχι μόνο δεν σταμάτησε το πλιάτσικο, όχι μόνο δεν σταμάτησε να παρανομεί παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τον Νόμο, αλλά ο “λογαριασμός” έφτασε τις 400 χιλιάδες ευρώ

Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τον “νέο Πάτση” κ. Χειμάρα, αντί για τη διαγραφή του, μόνο ως κάλυψη μπορεί να εκληφθεί. Επιβεβαιώνει δε ότι κάθε ημέρα παραμονής του στην διακυβέρνηση της χώρας σημαίνει ακόμη μεγαλύτερο πλιάτσικο των ημετέρων στο δημόσιο χρήμα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ