Πυγμαχία: Πέθανε ο 16χρονος Έλληνας πρωταθλητής Βασίλης Τόπαλος - Είχε λιποθυμήσει και είχε χτυπήσει στο κεφάλι την ώρα της προπόνησης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πυγμαχία: Πέθανε ο 16χρονος Έλληνας πρωταθλητής Βασίλης Τόπαλος - Είχε λιποθυμήσει και είχε χτυπήσει στο κεφάλι την ώρα της προπόνησης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία του πνοή άφησε την Δευτέρα (02-01-2023) ο 16χρονος Έλληνας Πρωταθλητής Ευρώπης στην Πυγμαχία, Βασίλης Τόπαλος...

Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Τζάνειου νοσοκομείου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε ζητήσει άμεσα από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά, ενώ και η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της πως «άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών». 

Πώς συνέβη ο τραυματισμός

Τo πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2022 ο Βασίλης Τόπαλος έκανε την καθιερωμένη του προπόνηση, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ενόχληση στην κοιλιακή χώρα και τάση για εμετό. Ο νεαρός πήγε τότε στο μπάνιο του γυμναστηρίου όπου φέρεται να λιποθύμησε και να χτύπησε σε κάποια σκληρή επιφάνεια το κεφάλι του. Συναθλητής του τον βρήκε στο έδαφος και ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου. Οι δυο άνδρες έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια τον μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Τελικά την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Βασίλης Τόπαλος:

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA