Αποκαλύψεις από Μαρινάκη: «Αστυνομικός διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του Θεοδωρικάκου... και παρανόμως δεν πηγαίνει στην υπηρεσία του...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκαλύψεις από Μαρινάκη: «Αστυνομικός διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του Θεοδωρικάκου... και παρανόμως δεν πηγαίνει στην υπηρεσία του...» (ΦΩΤΟ)

Ρε ποιον γνωστό συνδικαλιστή μπάτσο μας θυμίζει ο καταγγελόμενος αστυνομικός...

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σε δήλωσή του στράφηκε κατά του Προέδρου της «Super League 2» Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο οποίος είναι αστυνομικός (σ.σ. φωτο πάνω δεξιά), αλλά και κατά του έκθετου Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Πως παραμένει Πρόεδρος ο γνωστός Λεουτσάκος που είναι αστυνομικός; Πως παρανόμως δεν εμφανίζεται στην υπηρεσία του; Αρκεί να διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου για να έχει σκανδαλωδώς την κάλυψη του; Ποιά είναι η αμοιβή που λαμβάνει και ποιός την αποφάσισε;

Και τέλος, ως αποτυχημένος πλήρως στην Προεδρία (μηδέν οικονομικοί πόροι για τις ομάδες, αστεία τηλεοπτικά συμβόλαια, αποτυχία να εξασφαλίσει χορηγίες, ρεκόρ ύποπτων παιχνιδιών από την Sport Radar) για ποιό λόγο παριστάνει ακόμα τον Πρόεδρο; Για να εισπράττει δύο μισθούς (από Ελληνική Αστυνομία και SL2) χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως;»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA