Δωρεάν Rapid tests στις 16/2 σε Αρτάκη, Ψαχνά, Ιστιαία...: Ελάχιστη η προσέλευση του κόσμου, τι έδειξαν τα αποτελέσματα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δωρεάν Rapid tests στις 16/2 σε Αρτάκη, Ψαχνά, Ιστιαία...: Ελάχιστη η προσέλευση του κόσμου, τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως έγινε και την Τσικνοπέμπτη (16-02-2023) όπου διενήργησαν rapid tests σε Αρτάκη, Ψαχνά, Ιστιαία, Θήβα, κ.α...

Η προσέλευση του κόσμου ιδιαίτερα στην Εύβοια, αν και τα rapid tests είναι δωρεάν, ήταν ιδιαίτερα μικρή κάτι που προβληματίζει, μιας και πλήθος νοσούντων έχει κατακλύσει το Νοσοκομειο της Χαλκίδας τους τελευταίους μήνες όπως και τα φαρμακεία για να πάρουν κάποιο αντιπυρετικό - Δείτε τι έδειξαν τα αποτελέσματα:

Στη Νέα Αρτάκη:

Προσήλθαν στο Δημαρχείο της περιοχής για να κάνουν rapid test 13 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 2 άτομα. Πρόκειται για 1 άνδρα και μία γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 53 έτη.

Στα Ψαχνά:

Προσήλθαν στο Δημαρχείο της περιοχής για να κάνουν rapid test 3 άτομα, από τα οποία κανένα δεν βγήκε θετικό στον κορονοϊό.

Στην Ιστιαία:

Προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να κάνουν rapid test 4 άτομα, από τα οποία κανένα δεν βγήκε θετικό στον κορονοϊό.

Στη Θήβα Βοιωτίας:

Προσήλθαν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής για να κάνουν rapid test 30 άτομα, από τα οποία βγήκε θετικό στον κορονοϊό 1 άτομ0. Πρόκειται για 1 άνδρα ηλικίας 53 ετών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA