Έκι Γκονζάλες: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ασχολείται με την εκτροφεία γουρουνιών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκι Γκονζάλες: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ασχολείται με την εκτροφεία γουρουνιών (ΦΩΤΟ)

Η καριέρα του στο ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε και πλέον ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονζάλες ασχολείται με την κτηνοτροφία και πιο συγκεκριμένα την εκτροφεία γουρουνιών...

Ο Έκι Γκονζάλες έκανε… στροφή, άφησε το χώρο του ποδοσφαίρου -μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση- και πλέον δηλώνει εκτροφέας γουρουνιών.

«Όσο αγωνιζόμουν στα γήπεδα, με τα χρήματα που έπαιρνα από τα συμβόλαια μου αγόραζα αγροτικές εκτάσεις με διαφορετική ποιότητα σε ότι αφορά το χώμα κάθε φορά. Πλέον ασχολούμαι με την αναδάσωση, την κτηνοτροφία, ενώ πυρήνα της εταιρίας μου αποτελούν οι χοιροτροφικές μονάδες που έχουμε αναπτύξει», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

«Συνεχίζουμε να διαφοροποιούμαστε έχοντας ψυγεία χοίρων. Φτιάχνουμε τσορίθος και λουκάνικα. Αναπτύσσουμε την εταιρία. Είναι κάτι που μου δίνει χαρά. Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι η φάρμα γουρουνιών. Στα χωράφια εκτρέφουμε βοοειδή και παχύδερμα ζώα. Κάνουμε όλο τον κύκλο», συμπλήρωσε, δείχνοντας πως έχει αφιερωθεί σε αυτό το επάγγελμα και αφήσει.. πίσω του το ποδόσφαιρο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA