Βέλγιο: Οι νέες καταθέσεις από Ευρωβουλευτή και οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες με την αδελφή της που «καίνε» την Εύα Καϊλή - Πάνω από 1 εκατ. ευρώ μίζες από το Κατάρ πέρασαν από το σπίτι της, «τσέπωσε» και 250.000 για την προεκλογική της εκστρατεία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βέλγιο: Οι νέες καταθέσεις από Ευρωβουλευτή και οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες με την αδελφή της που «καίνε» την Εύα Καϊλή - Πάνω από 1 εκατ. ευρώ μίζες από το Κατάρ πέρασαν από το σπίτι της, «τσέπωσε» και 250.000 για την προεκλογική της εκστρατεία

«Θηλιά» για την Εύα Καϊλή είναι τα όσα έχει καταθέσει στην Βελγική Δικαιοσύνη ο προφυλακισμένος Ιταλός Ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι...

Καταιγιστικά είναι τα νέα στοιχεία που «καίνε» την Εύα Καϊλή. Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι κατέθεσε στις Βελγικές Αρχές ότι σε συνάντηση στη περιοχή Ντόχα του Κατάρ που έγινε την άνοιξη του 2019 αποφασίστηκε η χρηματοδότηση της Καϊλή ύψους 250.000 ευρώ για την προεκλογική της εκστρατεία.

Παράλληλα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Βελγικής εφημερίδας «Le Soir» ο Παντσέρι και ο Ιταλός σύντροφος της Καϊλη παραδέχτηκαν, μέσω των καταθέσεων τους στις Βελγικές Αρχές, πως έλαβαν από το Κατάρ, το Μαρόκο και την Μαυριτανία (μία χώρα της Αφρικής) το ποσό των 2,6 εκατ. ευρώ.

Επίσης όπως τονίζει η Ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», μία κατάθεση αναφέρει πως τουλάχιστον 1,25 εκατομμύρια ευρώ από το Κατάρ πέρασαν από το σπίτι της Ελληνίδας Ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή με σκοπό να δοθούν στην ομάδα που δρούσε υπέρ των συμφερόντων του Κατάρ εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες της Εύας Καϊλή με την αδελφή της που κατέγραψαν οι Βελγικες Αρχές

Όπως αποκαλύφθηκε οι Βελγικές Αρχές έχουν καταγράψει συνομιλίες της Εύας Καϊλή με την αδελφή της που καίνε επίσης την Ελληνίδα προφυλακισμένη Ευρωβουλευτή και πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, μερικές από τις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες έγιναν πρόσφατα όσο βρίσκεται στις Βελγικές Φυλακές η Εύα Καϊλή. Αυτές οι συνομιλίες που έχουν καταγράψει οι Βελγικές Αρχές μέσω κοριού, αφορούν συνεννοήσεις της Εύας Καϊλή με την αδελφή της για την διαχείριση ακινήτων και εταιρειών αλλά και για ένα κινητό τηλέφωνο και USB που χαρακτηρίζεται σημαντικό. Ζητήματα που γεννούν υποψίες και την αγωνία της Εύας Καϊλή για την υπόθεση της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA