Εμπρηστικές δηλώσεις Κούγια: «Δημοσιογράφοι όπως η Κουτσελίνη και μία Τατιάνα θα έπρεπε να μπουν φυλακή...» - Κουτσελίνη: «Δυστυχώς για εσάς κ.Κούγια...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εμπρηστικές δηλώσεις Κούγια: «Δημοσιογράφοι όπως η Κουτσελίνη και μία Τατιάνα θα έπρεπε να μπουν φυλακή...» - Κουτσελίνη: «Δυστυχώς για εσάς κ.Κούγια...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπέλυσε ξανά πυρά κατά δημοσιογράφων την Τρίτη (31-01-2023)...

Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της δίκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Δαμιανού στην εκπομπή, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε ονομαστικά και στη Ζήνα Κουτσελίνη λέγοντας ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που θα έπρεπε να μπουν φυλακή, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και μία Τατιάνα, αναφερόμενος προφανώς στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Σε ό, τι αφορά τον τρόπο που προβάλλεται η υπόθεση στα ΜΜΕ, έχει κατακρεουργηθεί το τεκμήριο αθωότητας της κατηγορουμένης. Καταξεφτιλίζονται σε αυτές τις εκπομπές. Μιλάμε για μια κυρία Κουτσελίνη που θα έπρεπε να μπει φυλακή για πολλά χρόνια, μια Τατιάνα επίσης. Ευτυχώς έχουμε κάνει μηνύσεις και αγωγές για αυτό», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο χαρακτηρισμός αυτός εξόργισε την παρουσιάστρια, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση:

«Εγώ να μπω φυλακή; Γιατί να μπω φυλακή; Ευτυχώς αυτή τη φορά δε μας είπε κατίνες, με είπε κυρία και εμένα και με εξομοίωσε με την κατηγορούμενη από την Πάτρα. Σε αυτό το σημείο νιώθω καλά. Ήταν παράλογο να είμαστε κατίνες εμείς που είμαστε στην εκπομπή και η κατηγορούμενη να είναι κυρία. Ή κατίνες όλες ή κυρίες όλες.

Πάντως να θυμίσω στον αξιότιμο κ. Κούγια, ότι σε εμάς η κατηγορούμενη ζητούσε να βγει συνεχώς και να παρεμβαίνει συνεχώς και όποτε κάτι δεν την εξυπηρετούσε έστελνε μηνύματα σε όλους μας.

Και δυστυχώς κε Κούγια για εσάς, η οικογένειά της συνομιλεί ακόμη με ανθρώπους από την εκπομπή, να ξέρετε. Όποτε θέλετε και αν θέλετε θα σας τα δώσουμε όλα για να βγουν στο φως. Για να δούμε ποιοι άνθρωποι πρέπει να μπουν στη φυλακή».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA