Χαλκίδα: Ξεφτίλα τεσσάρων αστέρων! Η Βάκα μετέτρεψε σε προεκλογικό πανηγύρι της το Καρναβάλι με φουλ δημόσιο χρήμα και ...δωρεάν παράνομα σουβλάκια - Μας στοίχισε 150.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις και «άγνωστους» παραλήπτες που δεν φαίνονται ούτε στη «Διαύγεια» (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ξεφτίλα τεσσάρων αστέρων! Η Βάκα μετέτρεψε σε προεκλογικό πανηγύρι της το Καρναβάλι με φουλ δημόσιο χρήμα και ...δωρεάν παράνομα σουβλάκια - Μας στοίχισε 150.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις και «άγνωστους» παραλήπτες που δεν φαίνονται ούτε στη «Διαύγεια» (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ)

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς το «Καρναβάλι Χαλκίδας 2023» που ήταν απλά ένα προεκλογικό πανηγύρι της μασκοφόρου Ελένης Βάκα με χιλιάδες ευρώ δημόσιο χρήμα, η οποία μαζί με την παρέα της δεν δίστασαν να στήσουν και μία ψησταριά στη παραλία για να μοιράσουν δωρεάν (παράνομα) σουβλάκια σε όποιον περνούσε από το σημείο, μήπως τυχόν τσιμπήσουν και με αυτό το τρόπο κάποιο ψηφαλάκι...

Μία κίνηση που δείχνει την απόγνωση της Ελένης Βάκα, η οποία γνωρίζει ότι ο πραγματικός καρνάβαλος θα καεί στη πυρά μια και καλή στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, την οποία κίνηση της ωστόσο θα πληρώσουν ακριβά οι δημότες της Χαλκίδας, καθώς το «πλιάτσικο» στο δημόσιο χρήμα άγγιξε ή ίσως ξεπέρασε και τις 150.000 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες δημοτικών συμβούλων, με σωρεία απευθείας αναθέσεων και «άγνωστους» παραλήπτες που δεν φαίνονται ούτε στη «Διαύγεια».

«Η βλάχα χρέωσε την πόλη με 150.000 ευρώ...», τόνισε χαρακτηριστικά δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων.Χαρακτηριστική μία φανερή απόφαση, που αφορά κάποια έξοδα μόνο για τα πυροτεχνήματα, σύμφωνα με την οποία, δόθηκαν από τον Δήμο Χαλκιδέων το ποσό των 14.260 ευρώ (!) με την μέθοδο φυσικά της απευθείας ανάθεσης.
Και ενώ έχουν περάσει αρκετές ώρες μετά το καρναβάλι - παρωδία, ο Δήμος Χαλκιδέων αποκρύπτει και δεν δημοσιεύσει στη «Διαύγεια» ούτε το ποσό που έλαβε ο εξαίρετος παρουσιαστής της εκδήλωσης Χρήστος Φερεντίνος, όπως και το συνολικό κόστος της συναυλίας με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου.

Δείτε το εν λόγω επίσημο έγγραφο όπως και άλλα μερικά από τα επίσημα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν και στη «Διαύγεια» με φανερούς αλλά και «άγνωστους» παραλήπτες που έλαβαν δημόσιο χρήμα για το "καρναβάλι" με απευθείας αναθέσεις κ.α.:















Τα παράνομα σουβλάκια και το απύθμενο θράσος της Βάκα...

Με ανάρτηση της η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων αντί να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί, ζητάει και τα ρέστα επειδή συνελήφθησαν (σ.σ. για τα μάτια του κόσμου) η Αντιδήμαρχος της και Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και κάποιοι (αυτοφωράκηδες) υπεύθυνοι του Δήμου λίγες ώρες πριν το καρναβάλι γιατί οι καταστηματάρχες της Χαλκίδας κατήγγειλαν στην αστυνομία το γεγονός ότι έκαναν, όπως προαναφέραμε, προεκλογικό πανηγύρι δίνοντας παρανόμως σουβλάκια και φαγητό άγνωστης προέλευσης σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους στη παραλία Χαλκίδας, χωρίς να έχουν τηρήσει κανέναν έλεγχο και χωρίς να έχουν καμία άδεια να στήσουν ψησταριά. Μάλιστα η Αντιδήμαρχος και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι του Δήμου Χαλκιδέων αφέθηκαν ελεύθεροι σχεδόν αμέσως με προφορική εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας αντί να κρατηθούν και να πάνε αυτόφωρο όπως έχει πράξει η εν λόγω «αμαρτωλή» Εισαγγελία σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις πολιτών, αλλά και για πιο ελάσσονος σημασίας αδικήματα, τα οποία ήταν και «στημένα».

Επίσης ενώ έχει κάνει η ίδια τα χειρότερα χρησιμοποιώντας φίλους της δικαστικούς λειτουργούς και αστυνομικούς..., χαρακτηρίζει "απαράδεκτη την ενέργεια των αστυνομικών να σύρουν", όπως λέει, την Αντιδήμαρχο της Ελένη Αϊδίνη και τους συνεργάτες της στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις μέχρι τα μεσάνυχτα...Παράλληλα πέταξε και την μπαρούφα της σχετικά με τους επισκέπτες από την Αθήνα που βρέθηκαν στη Χαλκίδα λέγοντας ότι αυτό οφείλεται δήθεν στο καρναβάλι που διοργάνωσε...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ (ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ Ρόκι Μπαλμπόα):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA