«Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη...» - Ο Παπαδάκης για τον «γνωστό» Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ που δήλωσε ότι είναι υπέρ των πλειστηριασμών (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη...» - Ο Παπαδάκης για τον «γνωστό» Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ που δήλωσε ότι είναι υπέρ των πλειστηριασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ «ξαναχτύπησε» με μία νέα προκλητική δημόσια δήλωση του, αυτή τη φορά για τους πλειστηριασμούς...

Όταν στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε το θέμα με την -προαναγγελθείσα- και άμεση απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των αρπακτικών των funds και τους πλειστηριασμούς ο Πορτοσάλτε είπε:

«Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς... Κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου...»

Μετά το νέο κράξιμο της «αρκούδας» που «έφαγε» ακολούθως ο Άρης Πορτοσάλτε από τους πολίτες μέσω των social media, ο Γιώργος Παπαδάκης κατά την διάρκεια της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» προχώρησε σε καυστικό και εύστοχο σχόλιο για τον ίδιο χωρίς να τον κατονομάζει.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε μεταξύ άλλων:

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα' να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”» 

Τότε η Μαρία Αναστασοπούλου άρχισε να ρωτάει τον Γιώργο Παπαδάκη: «Ποιος είπε; Υπάρχει άνθρωπος που είπε ότι είναι των υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ανθρώπου;...» (σ.σ. προφανώς η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε άγνοια για την εν λόγω δήλωση του -επί χρόνια- συναδέλφου της στο κανάλι του Φαλήρου...) με τον Γιώργο Παπαδάκη να της απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας...»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τις δύο δηλώσεις:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA