Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρό κάτω από τα συντρίμμια εντοπίστηκε το αγνοούμενο ζευγάρι των Ελλήνων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρό κάτω από τα συντρίμμια εντοπίστηκε το αγνοούμενο ζευγάρι των Ελλήνων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητούνταν στην περιοχή Αντιόχεια, στην Τουρκία...

Οι Τούρκοι διασώστες που έψαχναν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε το ζευγάρι των Ελλήνων, εντόπισαν αρχικά το πτώμα του άνδρα κάτω από τόνους τσιμέντου.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και η σορός της γυναίκας του.

Οι αγνοούμενοι ήταν ο Γιώργος Αντύπας, 65 ετών και η σύζυγός του Νίντα Αντύπα, 62 ετών. Τα παιδιά τους και οι συγγενείς τους είχαν απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για να εντοπιστούν.

Ο Γιώργος Αντύπας είναι Έλληνας και η σύζυγός του κατάγεται από τη Συρία, αλλά είχε αποκτήσει Ελληνική υπηκοότητα. Το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στην περιοχή Αντιόχεια, στην Τουρκία.

Η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, ήταν η πρώτη που έκανε γνωστό ότι, αγνοούνται Έλληνες πολίτες, καθώς κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της, την πλησίασε συγγενής τους και της μίλησε γι’ αυτούς, δείχνοντάς της μάλιστα και τα διαβατήριά τους, όπως και τις συνομιλίες του με το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA