Όταν ο νέος «Ραν ταν πλαν» της Βάκα, Γιάννης Μπάκας έλεγε στο EviaZoom για την ίδια το 2019 τα οποία βγήκαν και αληθινά: «Κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, είναι ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη Χαλκίδα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όταν ο νέος «Ραν ταν πλαν» της Βάκα, Γιάννης Μπάκας έλεγε στο EviaZoom για την ίδια το 2019 τα οποία βγήκαν και αληθινά: «Κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, είναι ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη Χαλκίδα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι - Όπως έχουμε αναφέρει θα το δημοσιεύουμε αρκετά συχνά το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ γιατί μας το ζητάνε οι αναγνώστες μας...

Ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χαλκιδέων λοιπόν που όρισε η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων, εδώ και 1 χρόνο καιρό, είναι ο Γιάννης Μπάκας, ο οποίος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2019 με την δημοτική παράταξη του Χρήστου Παγώνη και στη συνέχεια ο ίδιος ανεξαρτητοποιήθηκε.

Στη συνέχεια ωστόσο τα βρήκε με την Βάκα, η οποία τον έκανε Αντιδήμαρχο Οικονομικών με παχυλό μισθό και έγινε ο νέος της «Ραν ταν πλαν». Τέτοια κωλοτούμπα δεν έχει γίνει ούτε στους ολυμπιακούς αγώνες και θα την θυμόμαστε για χρόνια, και μετά τον Οκτώβριο του 2023 δηλαδή, όπου θα αποτελέσουν και επίσημα παρελθόν από την Δημοτική Αρχή....

Ας δούμε όμως τι έλεγε το 2019 για την Έλενα Βάκα ο Γιάννης Μπάκας που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη.

Συγκεκριμένα τόνιζε, μεταξύ άλλων, στη κάμερα του EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη, απευθυνόμενος στους δημότες για την Έλενα Βάκα όπου η τραγική ειρωνία είναι πως τα όσα έλεγε για εκείνη ήταν πραγματικότητα και βγήκαν πέρα για πέρα αληθινά:

«Θέλεις μία κομματική Δήμαρχο ή έναν Δήμαρχο για όλους; Χωρίς συναλλαγές και χωρίς να κλείνουμε το μάτι σε ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη πόλη. Αναμετρώνται οι έντιμες συνεργασίες με τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ο Χρήστος Παγώνης είναι ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή για αυτή τη θέση, στην διαδρομή του απέδειξε ότι είναι αψεγάδιαστος...»  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ EVIAZOOM.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA