Συνεχίζεται το μυστήριο με τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε Αλάσκα, Καναδά και άλλες περιοχές - Γερουσιαστής και Στρατηγός δεν αποκλείουν να είναι UFO και εξωγήινοι (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνεχίζεται το μυστήριο με τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε Αλάσκα, Καναδά και άλλες περιοχές - Γερουσιαστής και Στρατηγός δεν αποκλείουν να είναι UFO και εξωγήινοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο καλύπτει τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από την Αλάσκα, τον Καναδά και άλλες περιοχές της Αμερικής... 

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ακόμη ένα ιπτάμενο αντικείμενο «αγνώστου προελεύσεως, το τέταρτο κατά σειρά, πάνω από τη λίμνη Χιούρον, από τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν θέσει σε κατάσταση συναγερμού την αεράμυνα των ΗΠΑ.

Η κατάρριψη ενός τεράστιου κινεζικού αερόστατου στα ανοικτά των αμερικανικών ακτών, ακολουθούμενη από τις καταρρίψεις δύο μικρότερων αντικειμένων πάνω από την Αλάσκα και τον Καναδά και ενός ακόμη πάνω από το Μίσιγκαν την Κυριακή προκάλεσε ανησυχίες για την ασφάλεια της Βόρειας Αμερικής και την περαιτέρω ένταση των σχέσεων με την Κίνα.

Σύμφωνα με τον Guardian ωστόσο, μόνο το πρώτο αντικείμενο μέχρι στιγμής έχει αποδοθεί στο Πεκίνο.

Εντύπωση προκάλεσε και η απάντηση που έδωσε ο Στρατηγός Γκλεν ΒανΧερκ, Διοικητής της Βόρειας Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας, ερωτηθείς αν πρόκειται για εξωγήινη προέλευση, λέγοντας:

«Δεν έχω αποκλείσει τίποτα προς το παρόν... Δεν πρόκειται να τα κατατάξω ως “μπαλόνια”. Τα αναφέρουμε ως “αντικείμενα” για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα κατατάξουμε, σχετικά με το πως κινούνται, από μηχανολογικής άποψης. Ωστόσο ξεκάθαρα έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν στον αέρα για μεγάλο διάστημα...».

Ο Βαν Χερκ ξεκαθάρισε ότι τα τρία αντικείμενα που καταρρίφθηκαν δεν μπορούν να συνδεθούν με το κινεζικό μπαλόνι. «Θα ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτές τις αναφορές και δεν θα απέδιδα την προέλευσή τους σε κάποια συγκεκριμένη χώρα».

Την ίδια στιγμή, ο Αμερικανός γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, σύμφωνα με τη Dailymail, αρνείται να αποκλείσει ότι τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν είναι "εξωγήινα" και υποστήριξε ότι «UFO επιχειρούν πάνω από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ εδώ και χρόνια».

«Οι τελευταίες 72 ώρες αποκάλυψαν στο κοινό αυτό που συνέβαινε εδώ και χρόνια, αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη να επιχειρούν συστηματικά πάνω από τον περιορισμένο εναέριο χώρο των ΗΠΑ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν, πάντως, ότι εξετάζουν τα βίντεο από άλλους αισθητήρες που συνέλεξαν οι Αμερικανοί πιλότοι που παρατήρησαν τα αντικείμενα πριν από την καταστροφή τους. Ωστόσο, η ακριβής φύση των αντικειμένων, από πού προέρχονται και για ποιον σκοπό προορίζονταν δεν θα επιβεβαιωθεί έως ότου το FBI και η Βασιλική Καναδική Εφιππη Αστυνομία εξετάσουν διεξοδικά τα συντρίμμια.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA