ΣΥΡΙΖΑ: «Η επιλογή είναι Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία, με το καλό ή με το άγριο θα επαναφέρουμε την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία στη χώρα...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Η επιλογή είναι Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία, με το καλό ή με το άγριο θα επαναφέρουμε την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία στη χώρα...»

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με το κεντρικό σύνθημα «Δικαιοσύνη Παντού...»

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο (04-02-2023) στο κλειστό γήπεδο «Απόλλωνα» στην Πάτρα, παρουσία πλήθους κόσμου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης, ό,τι κι αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, στο δίλημμα που με τον πιο επιτακτικό τρόπο βάζει η ίδια η ζωή: Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία; Δικαιοσύνη ή Μητσοτάκης;

Η Δεξιά του 2023 έχει δυστυχώς επιστρέψει στη Δεξιά του 1989. Λάσπη, διώξεις, τρομοκρατία, ειδικά δικαστήρια, μαύρες σακούλες, ψέματα, δολοφονίες χαρακτήρα, ακόμα και προβοκάτσιες έχουν μπει στην ημερήσια διάταξη.

Αφού ο κ. Μητσοτάκης διατείνεται ότι έχει τόσο μεγάλη δημοκοπική υπεροχή, γιατί δεν προκηρύσσει εκλογές; Γιατί ξέρει ότι όποτε και να τις προκηρύξει, τη Δευτέρα των εκλογών θα έχουμε στο Μέγαρο Μαξίμου τελετή παράδοσης και παραλαβής. Εκτός κι αν αποφασίσει κι αυτός, όπως ο Σαμαράς το 2015, να μην έρθει...»

--------------------

Παράλληλα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης μίλησαν ο Tομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Παύλος Πολάκης και ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα επαναφέρουμε την δικαιοσύνη και την δημοκρατία είτε με το καλό είτε με το άγριο...»

Ο Παύλος Πολάκης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί είτε είναι "πιασμένοι" όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι "κολλημένοι"όπως το ΚΚΕ...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA