Θεοδωρικάκος: Νέα στοιχεία για την κατάθεση του Διοικητή Άμεσης Δράσης που αποστρατεύτηκε για την υπόθεση του γιου του Υπουργού - Κατέθεσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων ότι ο Θεοδωρικάκος και ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ απαίτησαν από τον ίδιο να αφεθούν ελεύθεροι ο γιος του και άλλα 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θεοδωρικάκος: Νέα στοιχεία για την κατάθεση του Διοικητή Άμεσης Δράσης που αποστρατεύτηκε για την υπόθεση του γιου του Υπουργού - Κατέθεσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων ότι ο Θεοδωρικάκος και ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ απαίτησαν από τον ίδιο να αφεθούν ελεύθεροι ο γιος του και άλλα 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά και σημαντικά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από την κατάθεση του πρώην Διοικητή της Άμεσης Δράσης, ο οποίος κατέθεσε ακόμη ότι δέχεται απειλές και εκφράζει φόβους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή...

Η κατάθεση του Ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, που αποστρατεύτηκε στις πρόσφατες κρίσεις, δόθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 2023 στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας συνοδεία του γνωστού δικηγόρου Γιάγκου Λαμπίρη, σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του documentonews.gr που δημοσίευσε πρώτο την υπόθεση.

Ο ανώτατος αξιωματικός καταγγέλλει ότι στις 21 Νοεμβρίου του 2021 όταν ο ίδιος ήταν ανώτατος αξιωματικός της Άμεσης Δράσης Αττικής, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη. Όπως ανέφερε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, παρενέβησαν ώστε ο γιος του και άλλα τρία άτομα να μη συλληφθούν για κατοχή ναρκωτικών...

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι γιατί ο εν λόγω Διοικητής δεν τα είχε καταγγείλει όλα αυτά όταν ήταν στη θέση του και το έκανε μόλις αποστρατεύτηκε..., και αυτό δείχνει την περαιτέρω τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η διεφθαμένη ΕΛ.ΑΣ

Φωτογραφία ντοκουμέντο, παρουσιάζει αποκλειστικά το MEGA, με τις εν λόγω ποσότητες ναρκωτικών που ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ο αξιωματικός της Άμεσης Δράσης ότι βρέθηκαν στην κατοχή των τεσσάρων νεαρών ατόμων σε έλεγχο στο Μαρούσι, μεταξύ των οποίων ήταν και ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου, παρουσίασε ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ:


Όπως κατέθεσε ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και έφυγαν από το σημείο χωρίς να οδηγηθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες φαίνονται οι ποσότητες ναρκωτικών να είναι ακουμπισμένες πάνω σε σέλα μοτοσικλέτας. Διακρίνονται συνολικά τέσσερα σακουλάκια με κάνναβη, τουλάχιστον δύο τριφτές, χαρτάκια για στρίψιμο τσιγάρων και μερικές μάρκες.

Η φωτογραφία με τα ναρκωτικά, μεταξύ άλλων, είχε σταλεί στο κινητό τηλέφωνο του Ταξίαρχου της Άμεσης Δράσης από τους ειδικούς φρουρούς που πραγματοποίησαν τον έλεγχο και εντόπισαν τα ναρκωτικά, όπως κατέθεσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ο ανώτατος αξιωματικός.

«O γιος του υπουργού Θεοδωρικάκου ζήτησε από τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς να μιλήσει με τον υπασπιστή του πατέρα του στο Υπουργείο. Μετά από αυτό, δέχθηκα εκ νέου τηλέφωνο από τον Αρχηγό, ο οποίος μου επανέλαβε με τον ίδιο επιθετικό τρόπο, την απαίτησή του να μην σχηματισθεί δικογραφία, να μην προσαχθούν και να αφεθούν ελεύθεροι», είπε ο Ταξίαρχος.

Σε άλλος μέρος της κατάθεσής του, ο αξιωματικός ανέφερε πως του ζητήθηκε από τον τότε Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, να καταστρέψουν τις ναρκωτικές ουσίες οι ειδικοί φρουροί ενώ δηλώνει πως καθημερινά ζει σε καθεστώς φόβου καθώς δέχεται απειλές από αγνώστους.

«Σημειώνω ότι ουδεμιά ευθύνη έχουν οι υφιστάμενοι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, οι οποίοι εξετέλεσαν εντολή δική μου, όπως και εγώ κατά τα ως άνω αναφερόμενα. Κλείνοντας ξεκαθαρίζω ότι οτιδήποτε μου συμβεί αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Υπουργός Θεοδωρικάκος και ο πρώην Αρχηγός Μιχάλης Καραμαλάκης», ανέφερε ο Ταξίαρχος.

«Ψευδής & συκοφαντική η κατάθεση του αξιωματικού κατά του Θεοδωρικάκου»

Με ανακοίνωση του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως όλα βασίζονται πάνω στη συκοφαντική και ψευδή κατάθεση του αξιωματικού σε βάρος του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Η ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ ήταν η εξής:

«Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και οι δύο υποθέσεις έχουν σταλεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας για ταχύτατη και ενδελεχή έρευνα και τα πορίσματά τους θα σταλούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη».

Παράλληλα οι ειδικοί φρουροί που πραγματοποίησαν τον έλεγχο στην ομάδα των τεσσάρων νεαρών, μεταξύ των οποίων και στον γιο του Τάκη Θεοδωρικακου και εντόπισαν, όπως αναφέρει ο Ταξίαρχος της Άμεσης Δράσης τα ναρκωτικά, υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ Αμαρουσίου.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA