Νέες καθυστερημένες συλλήψεις για την υπόθεση Κολωνού - Ασφάλεια Αττικής: Αυτός είναι ο γιατρός δερματολόγος που βίαζε την 12χρονη μέσα στο ιατρείο του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες καθυστερημένες συλλήψεις για την υπόθεση Κολωνού - Ασφάλεια Αττικής: Αυτός είναι ο γιατρός δερματολόγος που βίαζε την 12χρονη μέσα στο ιατρείο του (ΦΩΤΟ)

Ένας 65χρονος δερματολόγος βρίσκεται ανάμεσα στα 5 άτομα τα οποία συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (14-02-2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό...

Ο 65χρονος μαζί με άλλους δύο Έλληνες, 49 και 44 χρόνων και δύο Πακιστανούς, 50 και 23 χρόνων, συνελήφθησαν με εντάλματα σε Κολωνό, Πειραιά και Σπάτα.

Ο δερματολόγος - αφροδισιολόγος, Αντώνης Μανιάτης, ο οποίος έχει εργαστεί και στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», φέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη μέσω του Blindchat.

Στη συνέχεια, έκλεισε ραντεβού μαζί της στο ιατρείο του που βρίσκεται στην περιοχή του Κολωνού και εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την βίασε περισσότερες από μία φορές έναντι αμοιβής.

Ο 65χρονος συλληφθέντας δερματολόγος:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες χθες (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA