Εξάρχεια: Ξυλοδαρμός του Βαρουφάκη από νεαρούς την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο - Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξάρχεια: Ξυλοδαρμός του Βαρουφάκη από νεαρούς την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο - Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» (ΦΩΤΟ)

Θύμα επίθεσης έπεσε την Παρασκευή (10-03-2023) ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ βρισκόταν στο εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια μαζί με την συντονιστική του Diem25...

Σύμφωνα με πληροφορίες, 4 νεαροί μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να προπηλακίζουν εντός και εκτός εστιατορίου τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Φέρεται να έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και ένα άτομο από τους νεαρούς συνέχιζε να τον κλωτσάει και τον γρονθοκοπεί.

Οι 4 νεαροί εξαφανίστηκαν στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες, όπου υποβλήθηκε και στις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως έγινε γνωστό έχει υποστεί μώλωπες και κάταγμα στη μύτη.

Στο ίδιο μαγαζί ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε δεχθεί το 2015 λεκτική επίθεση, ενόσω ήταν Υπουργός Οικονομικών.

Την ενέργεια αυτή καταδίκασαν όλα τα κόμματα, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη...»

Δείτε την ΕΙΚΟΝΑ με τον τραυματισμένο Γιάνη Βαρουφάκη, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, που δημοσίευσε το newsbreak.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA