Γκλέτσος στο MEGA: «Ένα αστείο ήταν αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού, σαφώς και δεν είναι λύση αυτό...», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γκλέτσος στο MEGA: «Ένα αστείο ήταν αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού, σαφώς και δεν είναι λύση αυτό...», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος μίλησε αποκλειστικά το Σάββατο (25-03-2023) στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!» και ξεκαθάρισε ότι η ανάρτηση του με την φωτογραφία στα social media με το γιαούρτωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν απλά ένα αστείο...

«Ένα αστείο είπα σαφώς και δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του Πρωθυπουργού...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ανέφερε:

«Θα πρέπει να με ψηφίσει κάποιος για να ξεκινήσει και κάτι άλλο, ήρεμα, τίμια και σωστά. Ψέματα δεν θα πω για να εξασφαλίσω ψήφους γιατί θα το βρω μπροστά μου και δεν θέλω», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Το ‘’σκληρό Ροκ’’ που έχω ξεκινήσει είναι συνειδητό και στοιχείο του χαρακτήρα μου. Δεν αντέχω άλλο με όσα συμβαίνουν, είμαστε υπόδουλοι σε μία μητσοτακική νοοτροπία που μας θέλει δούλους στην ίδια μας τη χώρα. Σαφώς και δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού, αν έρθει στη Λαμία, λύση είναι να τον καταψηφίσουμε. Θα μπορούσαν αντί για δύο μήνες να βάλουν τον σταθμάρχη, τέσσερις, έξι και οχτώ μήνες δίπλα σε κάποιον να εκπαιδευτεί και να μάθει το σύστημα, ούτε αυτό δεν έκαναν»

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως στη ζωή του δεν κάνει μόνο δηλώσεις αλλά έχει προϊστορία, έχει κλείσει τα διόδια, την εθνική οδό και κάνει απεργίες πείνας.

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνον μετά το σκηνικό με το γιαούρτι, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά:

«Ποιος είναι ο Λιάγκας; Ο Λιάγκας δεν είναι δημοσιογράφος. Αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη, τιμή μου και καμάρι μου. Δεν κάθομαι να μετράω από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσο είναι το κοινό μου...»

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι ήταν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη:

«Φαντάζομαι ότι πριν πει, όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θα το είχαν συζητήσει με την Όλγα Τρέμη και ήταν κοινή συναίνεση. Δεν πιστεύω πως ξύπνησε ένα πρωί και είπε ‘’θα κάνω αυτή τη δήλωση για την Τρέμη’’. Ο Ανδρέας είναι της τηλεόρασης, είναι χιουμορίστας και μπορεί να είναι η πλάκα τους με την Όλγα Τρέμη. Εγώ δεν κάνω τέτοιες πλάκες σαν τον Ανδρέα...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA