Χαλκίδα: Ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο και το σταθμευμένο αμάξι έκανε «βουτιά» στο λιμάνι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο και το σταθμευμένο αμάξι έκανε «βουτιά» στο λιμάνι (ΦΩΤΟ)

Το αυτοκίνητο που βλέπετε, ήταν χωρίς επιβαίνοντες και σταθμευμένο στη περιοχή του Βούρκου στη Χαλκίδα, όταν άρχισε να κινείται μέχρι που έκανε «βουτιά» μέσα στο λιμάνι...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε την Κυριακή (26-03-2023) και οφείλεται ξεκάθαρα στην αφηρημάδα του 30χρονου οδηγού καθώς είχε ξεχάσει να τραβήξει χειρόφρενο πριν το παρκάρει.

Διερχόμενοι περαστικοί, που είδαν το αυτοκίνητο να επιπλέει στη θάλασσα, ειδοποίησαν στη συνέχεια το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ στο σημείο έτρεξαν έντρομοι, μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ο 30χρονος Χαλκιδέος οδηγός και μία 27χρονη -επίσης Χαλκιδέα-, η οποία επέβαινε και εκείνη μαζί του στο εν λόγω ΙΧ ως συνοδηγός.

Το σμπαραλιασμένο όχημα ανελκύστηκε με ιδιωτικό γερανό, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Δείτε την ΕΙΚΟΝΑ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr από το λιμάνι του Βούρκου την ώρα που «κολυμπούσε» μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο του 30χρονου:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA