Κατερινόπουλος: «Η Αστυνομία απαιτείται να γκρεμιστεί και να χτιστεί από την αρχή, υπάρχουν σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και όποιος μιλήσει μπορεί να βρεθεί σε κανένα χαντάκι όπως έχει γίνει με άλλους...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κατερινόπουλος: «Η Αστυνομία απαιτείται να γκρεμιστεί και να χτιστεί από την αρχή, υπάρχουν σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και όποιος μιλήσει μπορεί να βρεθεί σε κανένα χαντάκι όπως έχει γίνει με άλλους...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον ΑΝΤ1 που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23-03-2023) ήταν ο Απόστρατος Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ και Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Κατερινόπουλος...

Το αποκλειστικό θέμα συζήτησης στην εκπομπή ήταν η ανεξέλεγκτη παράνομη δράση της Αστυνομίας, όπως η «GREEK MAFIA», κ.α, με τον Θανάση Κατερινόπουλο να τονίζει μεταξύ άλλων:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία Αστυνομία που σε πληθυσμό είναι η δεύτερη στην Ευρώπη μετά την Μάλτα... Απαιτείται λοιπόν οργανωτική αλλαγή, γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή για να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο... Απαιτείται εκπαίδευση, εκπαίδευση, εκπαίδευση... Δεν μπορεί να εκπαιδεύονται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο θεωρητικά και μετά να βγαίνουν στο πεζοδρόμιο... Έχω πει ότι υπάρχουν σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και όσοι πάνε να μιλήσουν να προσέχουν για να μην βρεθούν σε κανένα χαντάκι όπως έχουν βρεθεί κάποιοι άλλοι στο παρελθόν γιατί δεν έχουν προστασία...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA