Θεοδωρικάκος: «Υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία και επειδή δεν αντιμετωπίστηκε γι΄αυτό στείλαμε στο σπίτι του τον Προϊστάμενο του Εσωτερικών Υποθέσεων που ήταν σε αυτή τη θέση πάνω από 6 χρόνια και τον είχε τοποθετήσει εκεί η προηγούμενη κυβέρνηση...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θεοδωρικάκος: «Υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία και επειδή δεν αντιμετωπίστηκε γι΄αυτό στείλαμε στο σπίτι του τον Προϊστάμενο του Εσωτερικών Υποθέσεων που ήταν σε αυτή τη θέση πάνω από 6 χρόνια και τον είχε τοποθετήσει εκεί η προηγούμενη κυβέρνηση...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον ΑΝΤ1 που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23-03-2023) ήταν και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία...

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένη και η πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, με την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση ο νυν Υπουργός.

Το αποκλειστικό θέμα συζήτησης στην εκπομπή ήταν η ανεξέλεγκτη παράνομη δράση της Αστυνομίας, όπως η «GREEK MAFIA», κ.α, με τον Τάκη Θεοδωρικάκο να τονίζει μεταξύ άλλων:

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, χρειαζόμαστε καινούργια πράγματα και επίσης, θέλω να είμαι ξεκάθαρος... Φυσικά υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία... Δεν είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που είχε γίνει στον τομέα αντιμετώπισης της διαφθοράς... Κρατώ πολύ αυτό που είπε ο κ.Τοπαλούδης (δείτε ΕΔΩ τι δήλωσε), αυτή άλλωστε ήταν και η αιτία που πριν από 2 μήνες στις κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στείλαμε στο σπίτι του τον άνθρωπο που ήταν επί 6,5 χρόνια Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, τοποθετημένος από την προηγούμενη κυβέρνηση (σ.σ. έδειξε και με το χέρι του την Όλγα Γεροβασίλη ο Υπουργός), αλλά δεν είναι θέμα πολιτικής ταυτότητας, δεν τους κρίνω με την ταυτότητα τους, κρίνω όμως ότι δεν έκαναν την δουλειά τους...Γι΄αυτό αποστρατεύτηκαν συγκεκριμένοι αξιωματικοί...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA